Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 570 / 8 / 0
to ja chyba tez na hujowy kiedys dawno teu trafilem %-D

dlatego zastanawia mnie połączenie z etylofenidatem duzo noradrenaliny i dopaminka teoretycznie
4:1? kat-etylek
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1342 / 48 / 0
Egzotiko pisze:
to ja chyba tez na hujowy kiedys dawno teu trafilem %-D

dlatego zastanawia mnie połączenie z etylofenidatem duzo noradrenaliny i dopaminka teoretycznie
4:1? kat-etylek
Tylko ogarnij sobie dobrego kota, bo jeśli mówimy o tym samym ze sklepu w którym zamówiłeś hardkorową mleczną alfe to daj sobie pokój. Dupą mógłbym to kilogramami wciągać %-D

a nie lepiej klasycznego spida jak masz dojście?
  • 240 / 4 / 0
@up:
"Kot" to metkatynon, proszę nie obrażać. Jak ktoś słusznie stwierdził, etkatynon ma jedynie podobną nazwę, zapewne też jest bliską pochodną kotka i ma podobny mechanizm działania, ale same odczucia są inne, nie wiem czy etkat oddziałuje na serotoninę ale w przeciwieństwie do kotka nie działa codziennie za każdym razem, działa (na mnie) krócej i daje większy nieogar, do tego występuje często zwała, dość silna jak się przesadzi. Nie bez powodu etkat jest nadal legalny i traci na popularności. Zresztą żaden RC nie ma szans do ketonów zdelegalizowanych w 2010, dlatego więc są nielegalne...
Ostatnio zmieniony 25 marca 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycięto zbędny cytat
  • 570 / 8 / 0
nie wiem czy pan slyszal o niejakich alfa-pirolidynoketonach

mozna zrobic siku w majtki jak sie wpusci za duzo i.v

pomysl z et-katem minal wraz z wpuszczeniem etylofenidatu 0.5g / iv
faząbym tego nie nazwal fizyczny nie ogar wkurwienei psychicznie raczej bez zmian i niepokoj psychoruchowy

ala odstawienie benzo %-D
Warszawski Cpun pisze:
  • 173 / 23 / 1
No, więc postanowiłem zamieścić tu troche info jak sytuacja z ethcatem ma sie obecnie.
Najlepszy aktualnie sort wygląda tak:
Spoiler:
(Wiem od kogo dostać ale nie powiem, przynajmniej nie tu xD)

Tutaj już sproszkowany, tyle zalecałbym dla początkującego (Dawkowanie sniffem)
Waga jest już pokazana bez metalowej miseczki.
Spoiler:
Od siebie dodam że sort jest prawdziwym wypierdalaczem.
A z etkatem mam do czynienia od kwietnia 2014
Info dla tego pana, który bedzie wiedział że to dla niego xD
Normalnie walę 400, bo to tutaj to dorzutka.
PS. Z powodu dużej rozdzielczości hajpek przekręcił zdjęcia... Jak klikniecie w zdjęcie pojawi się poprawnie.
  • 570 / 8 / 0
opisz dokladniej co jadles wczesniej
kata walisz solo z czyms?
porownaj do czegos
drogi podania itd

mi sie wydaje ze ma potencjal do mixow jako uwalniacz amin bo malo jest takich na rynku wiekszosc to blokujace wychwyt zwrotny
Warszawski Cpun pisze:
  • 173 / 23 / 1
No jadło się ze stimów alfy troche, kocura kiedyś miksowałem z pentedronem(Proporcja 3:1 kot:pente), w sumie ciekawa opcja bo jedno to uwalniacz dopaminy a drugie to wychwytywacz. Naprawdę ciekawe rzeczy się dzieją %-D Ale sam kocur też daje radę.

Jak przesadzicie z dawką, to jest podobny do alfy xD
A tak to na pewno w jakimś stopniu do metkata. Do niczego innego nie sposób porównać, dość specyficzna substancja.

Drogi podania:
  • IV - Nie napierdalam
    Sniff - Polecam z czystym sumieniem :cool:
    Oral - No coś tam wejdzie, ale takie bardziej działanie w tle to jest. Polecałbym dla tych co lubią mieć gadane bez jakiegoś odczuwalnego wyjebania.
    I kurwa najważniejsze: Wapo - NIGDY NIE WAPORYZUJCIE ETHCATA! :finger:
  • 1042 / 150 / 0
etkat to ogólnie rzecz biorąc gówno działające głównie na noradrenalinę. Spróbuj 3mmc, a jeszcze lepiej białe 5-MAPB.
  • 173 / 23 / 1
Tylko w tym rzecz, ze preferuje takie rzeczy niż typowe które jadą po serotoninie
  • 283 / 1 / 0
Jestem na programie metadonowym w Zgorzelcu, czy jak zrobią mi testy (mocz)
to da fałszywy pozytywny wynik na amfetamine ?
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.