Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
z obecnych. Najbardziej ryjacy:alfy najmniej:4Bmc, 3mmc
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 680 / 43 / 0
Z tych dostepnych teraz to najgorsze sa alfy. Wszyscy chyba wiedza dlaczego. za nimi pentedron (watpliwa faza i mega zjazd) i metkat (manganizm).
najlajtowszy to brefedron chyba.
  • 704 / 5 / 0
Z rzeczy, które próbowałem.
Najbardziej ryjąca - alfa-PVP
Najmniej ryjący - brefedron
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 275 / 4 / 0
próbowałem i alfy i 3mmc, jak dla mnie 3mmc mnie bardziej poryło niż alfa, po zajebaniu ponad 1g 3mmc w nocke - utrzymujące się schizy przez tydzień, szukanie kamery w pokoju, strach przed wyjściem na piwo- ludzie się na mnie czają za drzewami, kątem oka non stop widziałem jakby ktoś na mnie patrzy.
300mg alfy zjedzone w 4h - brak jakiegoś mega zwału, małe lęki.
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 561 / 39 / 0
To chyba pomyliłeś wory, albo alfa to nie była %-D
  • 680 / 43 / 0
Ja po przerobieniu 400mg w pare h tez nie mialam psychoz poza jedną małą wkreta i trwajaca pare minut. Ale ja po prostu jestem wyjątkowo malo podatna na takie rzeczy, większość by miala juz kamery za oknem ;)
  • 45 / / 0
Jesli przez rycie bani mam na mysli stan dzien/kilka dni po to na pewno alfa-PVP to najgorszy shit. Meczarnia. Natomiast po 3mmc w miare dobrze dochodzilem do siebie, nawet po obrobieniu 3g nie czulem sie zle i po 2 dniach imprezy od razu zasnelem i na drugi dzien czulem sie w miare normalnie.
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Zalek33 pisze:
To chyba pomyliłeś wory, albo alfa to nie była %-D
nie, nie pomyliłem worów ;) to była alfa na 100%, normalnie bym tyle nie zjadł, ale właśnie to była moja jedyna wkręta - kumpel mi powiedział na dyskotece, że tu jest tajniak, co ostatnio go zgarnął, no to trzeba było się pozbyć wszystkiego co było, no i było troche za dużo ;) ogólnie nie przyjemny stan, ale zero psychoz, zero skutków ubocznych na drugi dzień- poza mega zmęczeniem, brakiem apetytu i chęcią spania cały dzień. Za to po 3mmc, przez 1.5-2 tygodnie wgl z domu nie chciałem wychodzić, za każdy drzewem, które mijałem- kontem oka widziałem ludzi, różne głosy i pojebane schizy.
Uwaga! Użytkownik kinku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Dziwne w chuj i tez nie moge w to uwierzyc :retarded: ... 3mmc zrylo Cie bardziej niz alfa :huh: ? Chyba nikt w to nie wierzy, 3mmc jeden z najmniej ryjacych ketonow zdaniem wiekszosci osob tutaj na forum.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Pojebales samary jak nic:)ja po 100mg alfy jak warzywo

Jebac alfe:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.