Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 501 / 7 / 0
@up raczej nic 'ciekawego' się tam nie dzieje %-D
  • 17 / / 0
Ja również jestem otwarty na nowe znajomości ,co do dekszenia wielkiego doświadczenia nie nabyłem ,obecnie trzymam się przy dawce 375mg ,ale bardzo chętnie zapoznam kogoś z okolicy Piły ;)
  • 2 / / 0
Autor temat to jeszcze żyje?
Zgłaszam się Kujawsko-Pomorskie.
Śmiało pisać na PW.
  • 54 / 3 / 0
Panienka Courson pyta: czy jest ktoś z woj. lubuskiego?
eksplodujące źrenice
  • 17 / / 0
A może ktoś deksi na podkarpaciu?
Trzeba wyobrażać sobie Syzyfa szczęśliwym
  • 17 / 2 / 0
bierze ktos deksa w szczecinie? :V
  • 438 / 16 / 0
Wspólne dekszenie to trochę lipa wg mnie. To znaczy... generalnie niezła opcja ale ciężko się dopasować tak by każdy był na takim samym etapie i stażu zażywania DXM. Kiedyś tak deksiłem z kumplem i wyglądało to tak, że kumpel miał etap chodzenia jak po gąbce oraz mega dużą ochotę za zwierzanie się oraz słowotok, a ja z racji większego stażu i większej dawki miałem etap porażenia mózgowego oraz brak ochoty na wyduszenie z siebie choćby słowa.
  • 214 / 18 / 0
nalany pisze:
bierze ktos deksa w szczecinie? :V
Bierze
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 13 / 0
Chętnie z kimś zarzuce(najlepiej w większej grupie)z kujawsko-pomorskiego większą dawke ale jeśli ciekawa propozycja i z dużym wyprzedzeniem(2-3tyg)to moge dojechać na całym terenie Polski ;-)
  • 6 / / 0
Odświeżam temat, ktoś do dekszenia w warszawie? ;)
Uwaga! Użytkownik izzzzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.