Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 57 / 4 / 0
hash, rozumiem że na celowniku masz cynamon cejloński, nie ten zwykły? Jego poziom kumaryny nie jest duży, przy nim kurkumę możesz brać zapobiegawczo, ale nie wydaję się to być niezbędne. ( za wiki: Casja: do 5% kumaryny, cejloński: 0,04%)
  • 561 / 40 / 0
Kupcie olejek cynamonowy(eteryczny) i problem z wątrobą rozwiązany :cool:
  • 1081 / 33 / 0
Moj zestaw to
-20g kurkumy dziennie z pieprzem
-3 lychy cynamony
-2 lyzeczki imbiry mielonego

Mam nielimitowany dostep do metylofenidatu oplaca sie toto laczyc z kurkuma i reszta, spodziewac sie jakis innych efektow ?
  • 561 / 40 / 0
metylofenidat to święty gral :cool:
Jasne ze można łączyć, spodziewaj się wzrostu motywacji/koncetracji i energii ;-)
  • 1081 / 33 / 0
Jakies negatywne efekty beda po zazywaniu codziennie przez 2 tyg?
  • 561 / 40 / 0
2 tyg ?
Ja biorę etylofenidat(analog MPH) przez 7 miesięcy dzień w dzień :cool:
  • 1081 / 33 / 0
I jak Twoj mozg :D ?

Dodam ze ja po 10mg mam zjazd :D
  • 8 / / 0
Zdiagnozowano u mnie niedoczynność tarczycy. Łykam od 2 miesięcy lewotyroksyne 50mg dziennie.

Chciałbym (pierwszy raz) wejść na taki cykl:

ALCAR
N-Acetyl-L-Tyrozyna
Cholina
+ omega i witaminy

3 pytania. Czy taki stack będzie się jakoś wykluczał?
Czy mogę lecieć tak bez końca, czy po jakimś czasie sobie zrobić przerwę?
Czy któryś z supli jest niewskazany przy mojej niedoczynności?
Dzięki.
  • 1262 / 18 / 0
metylofenidat ponoć jest neuroprotekcyjny coś jak kofeina/efedryna niby stymulant a nie toksyczny w ogóle dodatkowo niby chroni. Więc mózg powinien być ok.

Ja po EPH mam zjazd ale po kilku dorzutkach 40-50 mg
Serio ten cynamon działa? Jakie właściwości ma imbir i kurkuma? Ja to przy ilości NLPZ jakie w życiu zjadłem trochę się boję o nerki i wątrobę. (Właściwie to po ostatnim wykładzie z farmakologii o NLPZ, aspiryny nigdy w życiu więcej nie przełknę)
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
metylofenidat przyczynia się do neuroplastyczności. Co raczej nie jest porządane. :(
Sądzę, że z EPH jest podobnie.
The sooner you stop, the less you suffer.
Zablokowany
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.