Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
xxyzyxx pisze:Olejek / olej muszkatołowy z gałki. Musi być 100% czysty, nie jakiś oszukany. Podobno mniej skutków ubocznych lub wcale, nie toksyczny tak jak cale czy zmielone orzechy, szybciej wchodzi.
Można kupić np. tu http://lawendowysklep.pl/pl/p/GALKA-MUS ... y-10ml/192
E: jest lżej.
Arcyxiążę pisze:Właśnie wygotowałem przez 20 minut 10g mielonej, Indonezja, prymat, w szklance mleka. Pod koniec dodałem czekoladę i miód dla smaku (choć i tak jest cierpkie). Myślicie, że taka metoda podania może być mniej inwazyjna fizycznie?
Djmadafaka pisze:Korzystał już ktoś z olejku z tego sklepu? Jakieś opinie?xxyzyxx pisze:Olejek / olej muszkatołowy z gałki. Musi być 100% czysty, nie jakiś oszukany. Podobno mniej skutków ubocznych lub wcale, nie toksyczny tak jak cale czy zmielone orzechy, szybciej wchodzi.
Można kupić np. tu http://lawendowysklep.pl/pl/p/GALKA-MUS ... y-10ml/192
Olejek kupiłem i chyba bym musiał wypić go z litr żeby cokolwiek poczuć :-/ , nie polecam.
Doczytałem na tamtym forum że to zależy od osoby jaka dawka jest u niego w ogóle wyczuwalna w działaniu. I że ponoćjest tolerancja trwająca 7 dni w sensie ze przez ten czas kolejne zazycie nie daje rezultatu. A ty jak dawkowales i w jakich odstepach czasu?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.