Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 130 / 3 / 0
można mixować z 3mmc?
  • 1874 / 96 / 127
Ja po 250 P.O. na peaku usnalem.
wolna molekula
#mops
  • 1957 / 230 / 0
Powinienem to napisać wcześniej.

Po 2 dniach od mojego poprzedniego posta, wziąłem 3meomc znów, i mnie nie klepnął, więc snifowałem dalej w nadziei na jakąś euforie. Niestety skutkowało to tylko przyśpieszonym biciem serca i chujowym samopoczuciem. Dziwna i pojebana sytuacja. Tolerka nie powinna urosnąć tak szybko. 3mmc robiłem się mocniej i dłużej, a trójka dalej robiła. Cofam wszystko co pisałem o tej substancji. Nie polecam.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
A jak można porównać Euforie do metafedronu? jest czy jej niema?
%-D Ciągle Mieszam Mieszaniny w Mieszanowie. %-D
  • 4807 / 267 / 0
Nijak się to nie ma, na 3 próby ledwo zachowywałem przytomność, taka to euforia. Bardziej na sen się nadaje.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1042 / 150 / 0
3mmc to przy tym potęga. Moim zdaniem substancja niewarta zachodu. Sort dostałem jako próbki od chwalonego sprzedawcy.
  • 1874 / 96 / 127
Po tym sie fajnie usypia na peaku. W sumie peak to tylko sennosc.
wolna molekula
#mops
  • 827 / 33 / 0
Slabe to, niby cos sie dzieje cos ma wejsc ale chuja wchodzi. Dawka 250mg snifem na 3 wrzuty, za to z nosa bedzie mi teraz 2 tyg lecialo niby nie wyzera mocno ale leje glutem w chuj.
Taki troche porobiony sie czuje ale bez euforii no i zamula strasznie
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 171 / 0
belejaki pisze:
Po tym sie fajnie usypia na peaku. W sumie peak to tylko sennosc.
To może warto to domiksować do 3-MMC, żeby uniknąć bezsenności po tripie? :-D
  • 4897 / 854 / 0
Nic nie klepie ta substancja, nie polecam.Co prawda mialem tylko sampla 0,25g i wzialem na trzy razy 2sniffy po 75mg i 100mg oral ale jestem pewien ze wziecie nawet 0,25g naraz nie da zadnych efektow pozytywnych...
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.