Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 520 / 18 / 0
Prowokacja dziennikarska zwalnia ich z odpowiedzialności karnej, niestety. Skurwesyny no, jacy oni są żałośni, to marne "budowanie napięcia" na końcu filmu doprowadziło do mnie do głośnego śmiechu. :rolleyes:
  • 1987 / 108 / 0
Powiedzcie mi - to TTV to jest na pewno TVN? Nie oglądam TV to nie wiem co jest co.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 33 / 0
To co się zaczyna dziać ostatnio robi się chore :nuts:
Dodatkowo tak jak SCR napisał, pokazywanie losowych wątków,
zdj. dawania w żyłę i cząsteczka THC, materał ma jeszcze bardziej otępić widzów i pokazać hajpka jak najgorzej się da. A szkoda bo informacje tu zawarte edukują jak minimalizować szkody, a za to rząd nie ma zamiaru się brać bo przecież zamiast edukacji lepiej wsadzać ćpunów za kraty.
  • 3961 / 150 / 0
czego sie spodziewaliscie po mass mediach?
niedojebanie genetyczne
  • 326 / 33 / 0
Niestety dokładnie tego :scared: najbardziej należy im pogratulować odkrycia że narkotyki a szcególnie heroinę da sie kupic :wall: W sumie marudzić można jeszcze więcej, ale po co, i tak ludzie posłuchają autorytetów z TVN czy innych komercyjno-polityczno-masowych kanałów.
  • 106 / 5 / 0
dobrym trzeba byc jełopem żeby sprzedawać przez neta hel komuś kto założył konto na forum 2 godziny wcześniej, w dodatku biorac pod uwagę ilu tu miskow siedzi to co dopiero dziennikarzy szukajacych taniej sensacji. chyba że sami to zaaranzowali ale watpie.
  • 77 / 3 / 0
thomer pisze:
Prowokacja dziennikarska zwalnia ich z odpowiedzialności karnej, niestety. Skurwesyny no, jacy oni są żałośni, to marne "budowanie napięcia" na końcu filmu doprowadziło do mnie do głośnego śmiechu. :rolleyes:
Nie rozumiem. Weszli w posiadanie nielegalnej substancji =złamali prawo.
Może jakieś zawiadomienie do prokuratury?
  • 3961 / 150 / 0
nie znam sie na prawie ani nie chce mi sie sprawdzac ale cos kiedys mi sie obilo, ze prowokacja rzadzi sie innymi prawami, faktycznie.
niedojebanie genetyczne
  • 570 / 9 / 0
diler na alfie chyba byl

i sprzedawal nakrpaianą bfem %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 545 / 8 / 0
W sumie dziennikarska prowokacją to pikuś. Gorzej z Policyjną..
Luk.low@interia.pl
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.