Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 440 / 30 / 0
nananaweed pisze:
Testowałem tą substancję ,jestem użytkownikiem stałym w związku z MDPV , i ma to sie nijak do MDPV.

Gówno podobne do alfy i tyle.
Dziękuję, do widzenia.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 8 / 0
niebawem testy 5 DBFPV z A-pvp Pink %-D

XD rozsadzi?

zdam relacje
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 571 / 28 / 0
Po dłuższym badaniu, pink alfa wydaje mi się dość słaba, zresztą niebieska z tego samego źródła też specjalnie nie pokopała. Oby wersja dark była lepsza, ale obawiam się że będzie tak samo...
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
A mnie z koleji 5-DBFPV rozczarowało i chujowe ogólnie sie mi wydawało... to samo a-PHP w krysztale ,lipa fchuj do alfy to sie nie umywa... 4-MeO-PVP to uusz kompletny syf i jeszcze 4-MeO-PBP sampla gdzies mam, ale sondzonc po tym jakie chujowe było a-PBP to przewiduje że będzie to totalny badziew %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
A-PPP ma być podobno najlepsze zaraz po alfie (z legalnych odmian, oczywiście).
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 8 / 0
ja nie wiem

thepass jak wapowales pinka to byl ostry drazniacy dym?
kiedy zamawiales? zapach octu byl wyczuwalny?
bo moja pinkowa byla bezzapachowa i sucha

mnie znowu dark rozczarowala moze dlatego ze mialem okazje tylko zrobic jedną ifałkę i reszta poszla na połyk bo "oni "
ok siedemset mg p.o darka i nie przebilo alko i klonow

co do roznychy alf i roznych analogow polecam panowie do zarówki wsypac szejka

5-dbfpv, a-pvp, a-php jak macie jak ja zrobilem takiego szejka pod koniec ostrrego cugu co juz nie klepalo wapo
wszystko miedzy kartki zeszytu zgniesc i do zarowy i wapujemy HELL YEA proporcje tam wg uznania ja w przypadku waporyuzacji uznaje ile sie sypnie tylej est ;]
to rozsadzilo mnie tak ze czulem sie jak na poczatku wapowania alf jak sareneczka LIKAN z czarnymi slepiami %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 571 / 28 / 0
Tak, pink przy wapo był ciężki do przełknięcia, gruzący dym i paskudny, kwaśny posmak w paszczy, a działanie akie sobie. Nie umywa się to do mlecznych, pachących dobrą alfą, ma lych kryształów. Pech chciał, że wendorzy u których się w to cacko zaopatrywałem, albo w właśnie dogorywają, alko znikają na cale tygodni, albo nie mają po prostu..
  • 2428 / 90 / 0
thepass pisze:
A-PPP ma być podobno najlepsze zaraz po alfie (z legalnych odmian, oczywiście).
Z tego co ja przeglądałem hajpa i ogólnie zagramaniczne fora o a-PPP to żem wywnioskował ,że to z pewnościom nic ciekawego bo fkurwe slabsze od alfy, z tom roznicom ze bardzo mało negatywnych skutkow zażycia wywolywao i ogolnie w skrocie okreslane mianem takiego bardziej ludzkiego a-PVP :huh:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 258 / 2 / 0
Waporyzacja tego mnie interesuję,
Ktoś próbował? Da radę?
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 283 / 2 / 0
jak mówicie lepiej, w nosa, czy połknąć to? i wgl jakie dawki?

ok, wziąłem 200mg, moja dziewczyna 400mg efekty to leciutkie pobudzenie jak po fecie i nic poza tym :/ słabe to to i niewarte uwagi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.