Jean Cocteau
Pamietam jak sobie z kumplami zmierzylismy cisnienie i puls na zjaraniu, wyniki były niesamowite puls 130 uderzen na minute! Norma przy nic nie robieniu to ok 70.
Maku, to jak to w końcu jest z tym Twoim paleniem? Jak można nie palić, ale od czasu do czasu palić? :)
nie wie co się dzieje
Od psychiatry dostałem nowe silniejsze leki (tak tak chodzę to psychiatry) mianowicie chlorprothixen 50 i speridan 2 mg. Wziąłem jedynie po tabletce z każdego specyfiku a taki zjeb miałem jak żadko. Czułem że się duszę, nie mogę oddychać a ciągneło się to w nieskończoność, ból był somatyczny a nie żaden urojony jak mi wkręcał lekarz. Przypisał mi za duże dawki i nie omieszkał mi ich zmniejszyć.
Teraz przechodze do sedna. Kiedy już sytuacja się "ustabilizowała" zajarałem z ekipą i wtedy to już naprawdę umierałem... czułem że schodzę. Teraz bardzo wazne jak dla mnie pytanie:
Czy biorąc te leki mogę jarać?
Bicie serca przyspieszy Ci jak reagujesz emocjonalnie wiec pal i sie wyluzuj :D :D :D
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.