Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 766 / 133 / 6
@Up
Najlepiej odwrotnych agonistów, takich jak falkarinol z marchwi czy flawonoidy zawarte w Passiflora incarnata.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 330 / 1 / 0
Moze mi ktos podpowiedziec co to jest podklad roslinny i ewentulanie jaki/skad wziac?
Bylem przekonany ze kanna zawsze sie robi z Fake hashem, ale teraz tu czytam, ze wy nie robicie i bez sensu na nim.
Jakis lisci maliny czy zwyklego tytoniu czy co bo nie kminie xd
  • 158 / / 0
Np. damiana, Koniczyna czerwona, Prawoślaz (liść), kwiat Dziewanny, o takich słyszałam. Można kupić przez internet na pewno
  • 129 / 34 / 0
Ja natomiast czytałem w spliffie że tolerancja na kanna powstaję przez zredukowanie ilości receptorów w mózgu(mniejsze dawki potrafią dobrze zorać). Z czasem gdy mamy przerwę ta liczba wraca do normalnej ilości i kanna działają jak powinny, w sumie wydaje mi się to logiczne ale to tylko gazetka konopna :D. Dodam że tolerancja u mnie paląc raz dziennie jest stała momentami wręcz spada, wtedy standardowa dawka schizuje i potrzeba z parę dni przerwy. :D. U mnie na wsi robię maczany na majeranie, już tak się tu przyjęło. Jak ten charakterystyczny aromat majeranku się ulotni pali się to przyjemnie ale dużo od smaku zależy jakie kanna jest naniesione.
  • 112 / 4 / 0
Zobaczymy jak torche popalisz, kazdy na jakims etapie swojej drogi eksperymentuje, potem juz wiesz na tyle duzo ze mozesz smialo powiedziec ze cpasz ;)
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 72 / 0
Tkanka nerwowa nie odrasta. Na prawde poczytajcie o fosforylacji receptorow, wyczuleniu i tachyfilaksji i wszystko się rozjasni. Re ceptory kanabinoidowe maja to do siebie ze u regularnego palacza zareaguja na mniejsza ilosc, ale beda w stanie rowniez wytrzymac wieksza ilosc ligandow, gdzie niewprawiony bylby srogo pokarany.
tekst powyżej =/= prawda
  • 63 / / 0
Kupilem w Czechach od ziomka z roboty 1g czegoś co pachnie jak mj. Smak również taki sam. Jednak zdziwiła mnie cena - dałem za to 100 koron czyli jakieś 15 zeta za pełnego gieta. Gościu coś tam pierdolil po czesku - z tego co zrozumiałem to mówił żebym nie ładował wiadra ale chuj wie. Słabo jeszcze rozumiem czeski. Wtedy sobie pomyślałem ze to może być jakieś syntetyczne kanna. Da się to jakoś rozpoznać? Czy zajebac mała lufke i wtedy będę wiedział? :d

Mogę ewentualnie wrzucić fotkę tego czegoś. Ale dla mnie wygląda jak mj. Mogę się mylić bo mj palilem od czasu do czasu.
  • 1521 / 72 / 0
Wrzuć fotę, moze to byc sieja na syntetyku, wówczas wygląda jak mj, ale wiadra nie polecam, raczej buszka z dupki na poczatek.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3955 / 146 / 0
dawaj foto, moze byc jak satif pisze albo po prosu ma swoje zbiory i Ci tanio puscil.

edit: dobra, patrzac po dacie to juz tego nie ma :-D
niedojebanie genetyczne
  • 88 / 3 / 0
Jaka jest komfortowy stosunek kanna:podkład dla AM-2201? Typ z konkret tolerką, wjebany intensywnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.