Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Zamawiał ktoś sobie niewielkie ilości t7? Jak z dostawą tego do Polski? Ktoś miał jakikolwiek problem? Bo nie chciałabym zadym...
  • 10 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: tfutfu »
WildMonkey pisze:
jakcha pisze:
jesli zamawiasz z ktoregos z krajów EU to na 97% nikt do niej nie zaglądnie.
skad ta pewnosc?
  • 1 / / 0
Witam,
ja z innego forum jestem :)
Ale mam pytanie, jak jest z otwieraniem paczek adresowanych na firme na skrytke pocztowa?
Czy ktos wie? Otwieraja czesciej? Dosyc wazna sprawa wiec prosilbym o info.
Z gory dzieki!
  • 72 / / 0
Raczej nie otwierają tylko uważaj nie zamawiaj z Chin bo wtedy na pewno otworzą i będzie lipa. Jeśli przesyłka jest z UE to śmiało zamawiaj nikt tego nie sprawdzi.
  • 1168 / 53 / 0
Wcale nie jest powiedziane, że nie otwierają z UE. Przykład? Holandia.
Zależy również, jakich gabarytów będzie ta paczka.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
PRzepraszm zapomniałęm o tym kraju . Jak to piszą jest to kraj o zwiększonym ryzyku więc z tego kraju często sprawdzają paczki.
  • 9 / / 0
Nie wiem jak w innych krajach, ale ja zamawiałem z Holandii nie raz, za każdym razem dochodziło.
Uwaga! Użytkownik fastszlag nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Wtam. Pytanie pewnie padlo pareset razy, ale osmiele sie je zadac i prosze o odpowiedz.
A wiec:
Chce zamowic z chin 5g prl 8 53
Z USA powder city:
Phenibut HCL - 25 Gram
L-Theanine Powder - 20 Grams
Sulbutiamine Powder - 50 Grams
Acetyl L-Carnitine Powder (ALCAR)- 100 Grams
Alpha-GPC 50% - 50 Grams
Noopept - 25 Grams
Phenylpiracetam (Carphedon) - 10 Grams Melatonin Powder - 5 Grams
Bedzie szlo jako gift czy otworza wiadomo loteria 5 -10 procent ze tak
Pytanko czy ktoras z tych substancji nie moze przekroczyc granicy naszego kraju? I jakie konsekwencje wrazie otwarcia paczki przez celnika?
Dzieki :rolleyes:
  • 694 / 70 / 0
ponczo pisze:
Wtam. Pytanie pewnie padlo pareset razy, ale osmiele sie je zadac i prosze o odpowiedz.
A wiec:
Chce zamowic z chin 5g prl 8 53
Z USA powder city:
Phenibut HCL - 25 Gram
L-Theanine Powder - 20 Grams
Sulbutiamine Powder - 50 Grams
Acetyl L-Carnitine Powder (ALCAR)- 100 Grams
Alpha-GPC 50% - 50 Grams
Noopept - 25 Grams
Phenylpiracetam (Carphedon) - 10 Grams Melatonin Powder - 5 Grams
Bedzie szlo jako gift czy otworza wiadomo loteria 5 -10 procent ze tak
Pytanko czy ktoras z tych substancji nie moze przekroczyc granicy naszego kraju? I jakie konsekwencje wrazie otwarcia paczki przez celnika?
Dzieki :rolleyes:
Wszystko legal wiec powinno przejsc. Swoja droga po co zamawiac te substancje z USA czy nawet Chin (?!) w tak malych ilosciach, skoro wszystko dostaniesz na miejscu?
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 2 / / 0
Dzieki za odp.
Po prostu przemawia za tym cena. Jest 2x taniej niz np na zdrowy.sklep czy swiss herbal. Chyba ze masz jakies linki z tanszymi polskimi sklepami?
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.