Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 98 / 6 / 0
@up

Stary ale czy wy macie jeszcze jakąkolwiek radość życia jak już was nic nie klepie oprócz alfy? mefedron przy tym gównie to w ogóle jakaś zabawka dla dzieci.
dj Jekyll & mr Hyde
  • 858 / 18 / 0
nie polecam nikomu ale ci co sniffuja czy bombkuja alfe to jeszcze pol biedy

panowie co siedzieje przy i.v przeciez to jest szalenstwo

przeciez kogos kto strzelil alfe nie da sie przeoczyc jak go widac gdzies w terenie %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 98 / 6 / 0
nakurwiałem alfe po kablach w 2011r, w 2013 wyszedłem z tego gówna. Pytanie jest proste panie 885: Kiedy ostatnio czułeś się radosny? taka lekkość życia, przyjemność bo słońce świeci, bo coś wyszło dobrze? Taki uśmiech na twarzy "cieszę się że żyję"?

Przecież po alfie to tylko grymas wykrzywionych mięśni i "kurwa jak się porobiłem"
dj Jekyll & mr Hyde
  • 858 / 18 / 0
nie pamietam kiedy

a sorki po relanium alfie i metadonie w jednej pompie :huh:
i wiem ze alfy bez benzo/opio nie tkne never more
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 1874 / 96 / 127
1g A-PVP na 5g podkladu to dobry pomysl? Bedzie to mialo moc pierdolniecia?
wolna molekula
#mops
  • 858 / 18 / 0
spalisz wiekszosc alfy nie zwaporyzujesz

ja intesywnie podgrzewam do rozpuszczenia alfy w postac plynną pozniej stopniowo oddalam plomien
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 1874 / 96 / 127
Ten talizman co jest na alfie mi pasuje i chce podobne dzialanie miec. JEBEM NA TO i tak za friko, a chce miec maczane na tym.
wolna molekula
#mops
  • 858 / 18 / 0
ale raczej nothing specjal nie bedzie szkoda

ja robilem z lufki jedynie tak i jako tako smigalo

tyton + kamyk alfy + tyton

rozgrzewalem cybuch jak zaczelo dymic odpalelm tyton i bralem bucha
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 112 / 4 / 0
Dobra ta alfa przy tolerce na wszystkie kanna, wlasnie popalam ab 4na10, to alfa dziala bardzo dobrze ;)
Smakuje jednak nieco inaczej niz kiedys to juz inna generacja alfy inna postac krysztal taki przezroczysty poezja toz to xD mikrogramy posypane w mcdonaldzie spowodowaly stan na poziomie opanowania ale spodziewam sie co bedzie jutro ;) Dzisiaj juz dorzucalem takze nici zreszta ostatni dorzut przed 15 narazie dziekuje chociaz chrapka jest wkoncu piatek HAHA
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 8 / 0
A jak oceniacie ta niebieska alfe w krysztale wiadomo od kogo ?
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.