Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jednak jadłem już trochę Tryptamin i też miałem przykrą przygodę po dawce 30mg 4-Aco-DTM. Zarzuciłem około 9 rano z nastawieniem na spacerowego delikatnego tripa. Skończyło się na tym że leżałem 3h w łóżku walcząc z tym żeby oddychać i nie zemdleć, ciśnienie mierzyłem i było dość znacznie poniżej mojej normy. Jedyne efekty co czułem to potężne osłabienie i body load nic więcej. Nic sobie wcześniej takiego nie wkręcałem ani nie czytałem o takich sytuacjach, S&S wyborne, warunki i nastawienie też, sort pewny i sprawdzony, tolerka zerowa :-|
Jest to conajmniej dziwne bad trip to raczej nie był bo stanęło na samym BL pózniej zero efektów.
Pomogły mi ćwiczenia i zjedzenie czegoś słodkiego :old:
Mieliście podobne sytuacje ? Albo wiecie z czego to wynikło ?
Podkreślam ze jadłem tą i inne tryptaminy wiele razy i to był jednorazowy incydent :wall:
Ogólnie mam niskie ciśnienie, ale po 4aco to myślałem, że dostane zapaśći.
A myślisz że wpływają na poziom cukru ? Czy poprostu sam cukier ze słodyczy pomógł na to osłabienie jak placebo. Wiadomo że dostarczenie cukru daje bardzo dobre i łatwe do wykorzystania zródło energii.
Ale wolałbym się przygotować jeśli jednak by poziom cukru obniżały.
http://hyperreal.info/talk/tryptaminy-s ... 40168.html Pytanie 7
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.