Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bombek »
P salvia mi odpisał np tego samego dnia ;]

i juz jestem z nim ustawiony konkret, miną dni, i nastapi godzina '0' :)

kurde... tradycyjnie potrzeba pieniędzy...
Uwaga, chciałem powiedzieć, niewiem, niepamietam,byłem pijany nie mam nic do powiedzenia, tak kłamałem.
  • 454 / 43 / 0
do mnie tez juz napisal... napisalem mu co chce i mial mi wyslac nr konta, ale niestety nie poszlo i jeszcze czekam... :// moze dzisiaj napisze..
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mareczeq »
a co myslicie o:
- Passion #1
- Early Misty
- Durban poison ??

Zamawiam w cannabis.fr.pl

Jestem poczatkujacy i nie wiem czy one sa trudne w uprawie.

Prosze o pomoc ;]
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
IMO dobry wybór.

I indyjka i sativka :-) wszystkie łatwe w uprawie.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 16 / / 0
xxx
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2007 przez bywalolepiej, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik bywalolepiej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 43 / 0
a moze ktos za mnie zamowi... wysylalem do niego z 2 maili odpisal na jeden adres ze wyslal mi namiary, ale nie doszly, to napisalem zeby napisal jeszcze raz i juz sie nie odzywa... nie rozumiem tego... juz mnie to wkurzac zaczyna powoli...
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 16 / / 0
xxx
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2007 przez bywalolepiej, łącznie zmieniany 5 razy.
Uwaga! Użytkownik bywalolepiej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fredzio90 »
bywalolepiej zdajesz sobie sprawe ze kupujesz SAMĄ żarówke ?? bez stsecnzika, zapłonnika, kondensatora itp ?? a pozatym MH sa... jakby to powiedzieć MARNE ! wolałbym już trzynmać je pod energooszczędnymi.. a zajebiscie było by jakbyc załatwił sobie HPS ( Lampa Sodowa )
Uwaga! Użytkownik fredzio90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bywalolepiej »
xxx
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2007 przez bywalolepiej, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
wysiew
Nieprzeczytany post autor: ViX »
Witam
Ja natomiast:

White Widow F1

LowRyder 2

Skunk Special
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.