Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 150 / 3 / 0
Wystarczy rozpuścić w minimalnej ilości spirytusu i dodać wody, żeby nie piekło. Ja bym zaczynał od 1-2mg, działa na tyle krótko, że nie będzie problemu z dorzuceniem. UR tylko paliłem, ale ab-fubinaca i thj2201 podane iv zmieniały swoje działanie na dużo bardziej dysocjacyjne.
  • 225 / 1 / 0
Właśnie mi zależy na tej wyostrzonej percepcji po ur. Nie muli i całkiem aktywne fazy posiadam. Miłe to jest. Uzależniając wręcz.
Porycia mistyczne
  • 3964 / 150 / 0
nawet bardzo, jak pierwszy raz zapaililem ur to skonczylem dopiero po 3 miesiacach jarania 24/7. ale tak jest w sumie z kazdym kanna, moze ur jest przyjemniejszy i wlasnie tak nie muli, wiec troche wiecej mozna na nim jechac bo po niektorych kanna w ciagu bedac to 3min po spaleniu lufy zasypiam zeby obudzic sie po 3h i tak w kolko.
niedojebanie genetyczne
  • 225 / 1 / 0
UR'ke bym określił taką kokainą wśród kannabinoidów. Ciągle się chce do tego wracać i przeżywać jeszcze raz ten specyficzny, lekko pseudo<psychodeliczny acz nie męczący, tak bardzo miły,wesoły, stan. :gun:

Jutro chcę spróbować IV lub podskórnie. Zobaczymy jakie wejście będzie intensywne :scared: :heart:
Porycia mistyczne
  • 49 / / 0
polecam dobry kanna tylko nie kara :) daje mila faze i ogolnie pobudza do dzialania dawka 1:25
Popadając w skrajności, nie zapomnę o rodzinie i ich miłości. Popadając w rutynę, nie przemienię się w padlinę. Wybijając się ponad wszystko, pamiętam o tych co nisko. Spadając w społeczne niziny, wymyśle alternatywne rozkminy
  • 150 / 3 / 0
Lepiej iv niż podskórnie. Wejścia jako takiego nie ma, tzn nie różnie się to od wejście przy paleniu. Jak nie lubię zielska, a inne kanna mnie strasznie przymulały, to po ur potrafiłem śmiać się ze wszystkiego, dopalając tylko co 15 min. Zamówiłbym kurcze. zobaczymy
  • 225 / 1 / 0
Potwierdzam, wejście podobne do palonego, nie warto podawać IV. Doznanie minimalnie bardziej intensywne, reszta bez zmian. Dziwny bodyload na wejściu w postaci dreszczów zimnych który nie występuje przy paleniu przynajmniej u mnie.

Kiedyś "kochałem" am2201 %-D

Teraz "kocham" ur144 :gun:
Porycia mistyczne
  • 225 / 1 / 0
Czy jak dużo spalicie ur to też macie dysocjacyjne mary pod oczami?
Porycia mistyczne
  • 44 / 1 / 0
Kocham tą substancje, ale tolerka rośnie .... Zastanawiam się czy można by jakoś podkolorować maczanke na ur - 144 jakimś innym podobnym kanna który nie zmieni zbytnio profilu (Lubie umiarkowanie psychodeliczne, szybko schodzące, i nie mulące)??? Dodam, że w moim przypadku robienie mocniejszych maczanek nie daje już takiej "magii". Próbowałem z THJ 18 - podbija efekt "magii", ale usypia...jak to już z thj bywa...
Zastanawiam się też czy nie wspomóc maczanki na mojej przeukochanej uerce jakimiś extraktami roślinnymi typu dagga czy serdecznik syberyjski.
(Wydaje mi się kompozycje z natury z SS włanie mają w sobie kanna + extrakty.)
Próbował ktoś takich mixów? - natura + kanna??
  • 44 / 1 / 0
Uerek ma w sobie małą nutkę dysocjacji i wg mnie odpowiednią. Ale po pewnym czasie (u mnie ok tydzień może dwa) palenia dzień w dzień to znika. I na tolerce to nie ważne ile tego wypale to tej pięknej mikrodysocjacji nie ma ! A jak za dużo wypale to po prostu źle się czuję.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.