To nie jest typowa tryptamina, żeby były jakieś wizuale większe to trzeba zarzucić ponad 20mg a wtedy BL potrafi dać się ostro we znaki, czyniąc całą zabawę mało opłacalną. Kombinowanie z drogami podania i innymi rzeczami tego nie zmieni. Jak chcecie głębszego tripa czy wizuali, to inne substancje o niebo lepiej się do tego nadają.
Meo-MiPT sprawdza się w dawkach 5-10mg do podbicia wrażeń dotykowo-seksualnych albo na imprezę jako lekki euforiant działający "w tle" ale zapomnijcie wtedy o wizualach czy głębszych przeżyciach duchowych.
mikeleangelo pisze:Jakieś gówno macie a nie Mipta. Ja odczuwam Mipta już w dawce progowej ~2mg nosowo całkiem przyjemnie i pozytywnie, wyraźnie ponad granicę placebo, więc nie wiem co Wy macie, ale napewno nie czysty 5-Meo-Mipt jak ktoś tu pisze że 10mg to gówno :D Przy tym co ja mam to zostajesz zgwałcony jak najgorsze ścierwo po 15mg, praktycznie nie ma body loadu, wchodzi i schodzi gładko, można jeść, ruchać, spać, czuć się normalnie na drugi dzień. Peace
PURE GBL pisze:Co ma nie polska koncówke? Bo moj dzialal ale takie dzialanie nijak majace sie tu do opisow, spodziewalem sie czegos lepszego.
Efekty samego 5-MeO-MiPT:
- migotanie obrazu przy otwartych oczach
- lekkie falowanie obrazu, zwłaszcza na skraju pola widzenia
- rozjaśnienie obrazu - w ciemnym pomieszczeniu widziałem wszystko o co najmniej 30% lepiej niż normalnie (prawie jak noktowizor ;-) )
- po 2 h zaczęła się wyraźna stymulacja, a przez kilka chwil zalała mnie fala silnej empatii.
- lekkie oderwanie od rzeczywistości, trochę przemyśleń i mało wyraźnych wizji na temat natury naszej czasoprzestrzeni.
Wszystko to jednak było przykryte i zakłócone uciążliwym BL, a szkoda. Tak naprawdę najprzyjemniej było pod koniec fazy (T+5h), kiedy wiedziałem już, że nie zasnę, mimo że była godzina 4:00 nad ranem. Zapodałem sobie z e-papierosa odrobię BB-22 i efektem była bardzo przyjemna i lekka faza, świat dookoła mnie stał się pozytywny i niesamowity, a do tego po około 45 minutach bez trudu zasnąłem.
Podsumowanie: ta tryptamina wyraźnie mi nie leży, nie dam jej trzeciej szansy, dzięki za takie przeżycia, masochistą nie jestem. BL był proporcjonalnie większy w porównaniu do dawki 9 mg, więc dalsze zwiększanie podawanej ilości nie ma sensu. Planuję używać tego proszku wyłącznie jako dorzutki urozmaicającej działanie innych substancji, myślę tu o jednorazowych dawkach rzędu 3-4 mg.
W niedziele, po połknięciu tego co powstało w ustach, po 3 minutach leciałem do kibla i bełtałem.
A wyginanie przedmiotów i reszta efektów wystąpiły dość mocno.
Mepps pisze:Nie jest to jakaś fajna tryptamina jak tutaj co niektórzy pisza. Bodyload wyczuwalny przez całego tripa i w dodatku utrzymuje sie jeszcze po działaniu psychodelicznym. Wjazd na serce dość wyczuwalny jak na psychodelika. Podczas działania czuc jednak ze to chemia, jednak wole LSA jak juz mam sobie zafundować doświadczenie psychodeliczne.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.