Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Jak duża jest tolerancja krzyżowa między 3mmc a 5 mapb?

Też bym chciał to wiedzieć ;) Cieszy mnie za to, że w przeciwieństwie do 3mmc, tolerka na 5mapb rośnie u mnie bardzo powoli.

Raz po 3mmc miałem bardzo realistyczny sen, którego nie doświadczyłem nigdy wcześniej i później.

Gryzły mnie psy wyrywając kawałki ciała, gdy próbowałem z nimi walczyć to opiekunowie bestii cieli mnie maczetami :) Normalnie od razu bym się wybudził, ale wtedy to chwilę trwało. Makabra, której przy niczym innym, ani nawet powtórkach o wiele większych dawek nie doświadczyłem (były płytkie i męczące sny na początku, ale takie coś? ) W każdym razie nie odstraszyło przed dalszym braniem - ledwie 6-8 gram w sumie przyjąłem i na razie mi wystarczy. Obecnie 5mapb uważam za o wiele lepszy (choć to inna grupa). Też nie miałem wzwodu!! Czasem po 5h prób się udało :D "Kochanie jestem zmęczony, za późno dla mnie".
  • 1472 / 26 / 0
Jest tolerancja krzyżowa obie substancje działają na serotoninę

sny na 3mmc zniechęciły mnie do jego brania ,ciekawe z czego to wynika,pare dni mam realistyczne nieprzyjemne sny po jednej zabawie ,a rano jak się budze jestem w mega depresji
  • 1342 / 48 / 0
Kapitan86 pisze:
Jak duża jest tolerancja krzyżowa między 3mmc a 5 mapb?
Brałem 5-mapb dzień po 3-mmc i zadziałało bardzo przyjemnie. Tylko ciężko mi powiedzieć czy było słabiej niż powinno, bo był to pierwszy i jak na razie ostatni raz z piątką.
SESH
  • 81 / 4 / 0
Jakie zasady (ilość, w czym rozpuścić itd.) przyjmowania tego tzw. drogą per rectum
  • 3206 / 175 / 0
1ml albo 2ml letniej wody, strzykawka insulinówka lub 2ml, dawkowanie maksimum 2/3 tego co oral
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 2 / 0
Czemu to 3mmc to takie gówno ? testowałem dwa różne sorty ostatnio jeden taki w takim wielkim krysztale lekko przeźroczystym a drugi w takiej grudzie białej , obydwa sorty zadziałały tak że nic nie chciało mi sie robić i byłem przygnębiony i serce mi napierdalało. jedynie po tym w krysztale miałem taką wylewke że musiałem leżeć na łóżku ogólnie było mi przyjemnie ale nadal nastrój pozostawiał wiele do życzenia po jednym większym szczurze usnąłem zadziałał jakby nasennie.

moje pytanie to , czy ze mną jest coś nie tak bo garnek mi sie przegrzał czy ktoś robi mnie w chuja ? a może to co teraz produkują to jakaś kpina ? jeśli tak jaką substancje możecie polecić która mnie nie wkurwi ? szukam czegoś fajnego bo do niedawna miałem dostęp do 4mmc niestety zauwazyłem że skończyły sie chyba zapasy i też już zaczeli wpierdalać jakieś śmieciowe RC jako M. zamawiałem też 3mmc na początku kiedy wchodziło (przeźroczysty kryształ) który rozpierdalał jak należy te dwa sorty stary i dzisiejszy dzieli 30 kilometrowa przepaść czym to jest spowodowane ? niech ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi..
  • 1854 / 215 / 37
Jak ćpałeś kilka razy mocniejszy mefedron to co się dziwisz, że trójka Cię chujowo klepie.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 1891 / 425 / 4
mihas1 pisze:
Czemu to 3mmc to takie gówno ? testowałem dwa różne sorty ostatnio jeden taki w takim wielkim krysztale lekko przeźroczystym a drugi w takiej grudzie białej , obydwa sorty zadziałały tak że nic nie chciało mi sie robić i byłem przygnębiony i serce mi napierdalało. jedynie po tym w krysztale miałem taką wylewke że musiałem leżeć na łóżku ogólnie było mi przyjemnie ale nadal nastrój pozostawiał wiele do życzenia po jednym większym szczurze usnąłem zadziałał jakby nasennie.

moje pytanie to , czy ze mną jest coś nie tak bo garnek mi sie przegrzał czy ktoś robi mnie w chuja ? a może to co teraz produkują to jakaś kpina ? jeśli tak jaką substancje możecie polecić która mnie nie wkurwi ? szukam czegoś fajnego bo do niedawna miałem dostęp do 4mmc niestety zauwazyłem że skończyły sie chyba zapasy i też już zaczeli wpierdalać jakieś śmieciowe RC jako M. zamawiałem też 3mmc na początku kiedy wchodziło (przeźroczysty kryształ) który rozpierdalał jak należy te dwa sorty stary i dzisiejszy dzieli 30 kilometrowa przepaść czym to jest spowodowane ? niech ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi..
suplementujesz się czymś? bierzesz jakieś leki? ile ogólnie dziennie ćpasz , że cię 3jka nie rusza? a możę coś z sercem?

jest tysiące czynników - kiedy nic cie nie ruszy np nerowwy dzień.... wtedy takie 100/200mg to łykasz jak ziemniaki i nic...

mózg to wielka niewiadoma.
DXM
  • 374 / 14 / 0
wildwolf pisze:
Jak ćpałeś kilka razy mocniejszy mefedron to co się dziwisz, że trójka Cię chujowo klepie.

jak dla mnie to tu jest odpowiedź.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
"3-MMC LÓD" Ktoś sprawdzał? Jakieś różnice?
Wini feat. Wiśnia - Rzucam
Cypis - Chcę się naćpać 2
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.