Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
tyle ze w mefie jest duzoooo mniej dopaminy
libido na rownym poziomie, ale o niebo wieksze jak na 3mmc
probowalem dzis sniff 100mg i chyba to wystarcza. 100mg 4-MMA to cos w porownaniou jak 250 4-MMC bynajmniej dla mnie
sa podobnymi substancjami w profilu dzialania, lecz tu u 4-MMA nie ma tego ketonowego mnieogaru
za to jest cos lepszego czyli godmode
bynajmniej u mnie nie ma tej jebanej checi do popierdolonych zwierzen jak po 4-MMC a na 2gi dzien wyrzuty sumienia
ps. podniesione libido jest nieraz az za bardzo natarczywe przy tym.
probowany jedynie na razie sniff
zobaczymy co dalej
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Jak wczesniej pisałam, libido zwiększone ale jw. nie zwierzęce, do opanowania. Sam seks genialny, dochodzi sie łatwiej niz po mefie (choć nie wiem jak by to było po jednorazowo większej dawce).
Papierosy można palić jeden za drugim, a przez cały dzien dałam rade zjesc tylko banana.
Źrenice tylko w ciemniejszym pomieszczeniu powiększone (widać, że cos jest na rzeczy) - w normalnym świetle bez zmian.
Zdecydowanie, chce tego wiecej.
Ogólnie, bardzo podobnie uczyło mi sie jak na fecie. No dobra, po przerobieniu 80% materiału już było ciezko i bardziej rekreacyjnie niż intelektualnie haha :D brak jedzenia w niczym mi nie przeszkadzał, a co do snu trudno mi powiedzieć - właśnie otworzyłam kasztelana i jakos nie wydaje mi sie bym miała duże problemy z usunięciem :D
W końcu z jakiegoś powodu nie pojawiło się to te 2-4 lata temu, prawda?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.