Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 136 / 4 / 0
bardzo podobne substancje
tyle ze w mefie jest duzoooo mniej dopaminy

libido na rownym poziomie, ale o niebo wieksze jak na 3mmc
probowalem dzis sniff 100mg i chyba to wystarcza. 100mg 4-MMA to cos w porownaniou jak 250 4-MMC bynajmniej dla mnie

sa podobnymi substancjami w profilu dzialania, lecz tu u 4-MMA nie ma tego ketonowego mnieogaru

za to jest cos lepszego czyli godmode
bynajmniej u mnie nie ma tej jebanej checi do popierdolonych zwierzen jak po 4-MMC a na 2gi dzien wyrzuty sumienia

ps. podniesione libido jest nieraz az za bardzo natarczywe przy tym.

probowany jedynie na razie sniff
zobaczymy co dalej
  • 329 / 6 / 0
Przynajmniej*
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 4807 / 272 / 0
A co z zejściem że nikt nie pisze? Czyżby było aż tak miło?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 788 / 21 / 0
I wyszło tak, że cały dzień dociągam. Przy kreskach, pi razy oko 20mg, genialna stymulacja mózgu, skupienie, idealnie do nauki. Suchość w ustach, czuć szczękościsk, mielenie językiem/przygryzanie warg. Po przerobieniu finalnie około 100mg, czuć delikatny wjazd na serce. Ewidentnie zmienione jest postrzeganie swiata, wzrok jakby wyostrzony, oczy lekko skaczą, zmysły wyczulone - wszystko w bardzo przyjemny sposób.
Jak wczesniej pisałam, libido zwiększone ale jw. nie zwierzęce, do opanowania. Sam seks genialny, dochodzi sie łatwiej niz po mefie (choć nie wiem jak by to było po jednorazowo większej dawce).
Papierosy można palić jeden za drugim, a przez cały dzien dałam rade zjesc tylko banana.
Źrenice tylko w ciemniejszym pomieszczeniu powiększone (widać, że cos jest na rzeczy) - w normalnym świetle bez zmian.

Zdecydowanie, chce tego wiecej.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Re: 4-MMA
Nieprzeczytany post autor: Anon »
Ta wonderdrug idealny do nauki XD Dociągałaś cały dzień, kompulsywne dorzutki, bez jedzenia i spania, sesja zdana w huj xD
  • 788 / 21 / 0
Cała sesje ćpam kawę i yerbe, trzeba było spróbować czegos nowego %-D
Ogólnie, bardzo podobnie uczyło mi sie jak na fecie. No dobra, po przerobieniu 80% materiału już było ciezko i bardziej rekreacyjnie niż intelektualnie haha :D brak jedzenia w niczym mi nie przeszkadzał, a co do snu trudno mi powiedzieć - właśnie otworzyłam kasztelana i jakos nie wydaje mi sie bym miała duże problemy z usunięciem :D
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 3 / 0
Czyzby nowy krol?
  • 1857 / 70 / 80
Król polski jest tylko jeden - Jezus Chrystus. To że pare ćpunów sie naćpało nie oznacza jeszcze żadnej chemicznej rewolucji.
  • 1628 / 199 / 0
Pewna szycha napisała do mnie:
Spoiler:
Nie wiem co wy ćpiecie, ale 4-MMA to to na pewno nie jest. Radzę się wstrzymać, bo z opisu wygląda mi to na jakiś aminoreks.

W końcu z jakiegoś powodu nie pojawiło się to te 2-4 lata temu, prawda?
  • 1857 / 70 / 80
Ja sam kiedyś kupiłem 4-MMA, nawet opisywałem to w tym wątku jakoś wcześniej. Było to właśnie kilka lat temu i było nieaktywne. Mimo to oczywiście monitoruje ten tred i jakby miało być coś ciekawego to wypadałoby przetestować.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.