Yopo. W powyższym opisie zainteresowało mnie to zdanie: "Doskonałej jakości i kiełkowalność niemal 100%, dobrze rosną." Pytanie mam oczywiste - ktoś to uprawiał? Czy w naszych warunkach można sie spodziewać efektów (tzn. nasion)? (Mam paskudne wrażenie, że nie, ale może...)
Znalazłem małe info o uprawie: Uprawa Anadenanthera Colubrina Trochę ubogie jak dla mnie, ale innych najwyraźniej nie ma, albo się gdzieś pochowały.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Próbowałem uprawiać, w rezultacie 6 nasion poszło się je***. Wrzuciłem do wody na 24h, zeszła ta brązowa wartstwa i nasiona zrobiły się białe(kremowe), wrzuciłem do wody, spryskiwałem i nic... lipa, szkoda.
http://www.diva.info.pl/ <- GieBLowe radyjko internetowe Rossgłośnia, w fazie testów, zapraszamy (chwilowo radio nie działa, szukamy dobrego hostingu ;))
no, ale teraz yopo juz nie ma
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.