Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Herbata, kawa, kakao
  • 1957 / 230 / 0
Pety, herbata, kawa
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 29 / 0
Herbata, czekolada, nikotyna.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 36 / 1 / 0
1.Ziolo
2.Kawa
3.Piwo
  • 80 / / 0
1.Kannabinoidy
2.alkohol
3.Wszystko inne :-D
  • 4807 / 272 / 0
Jacy tu wszyscy grzeczni tak swoją drogą.

- coca cola
- masturbacja
- wherters original
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 680 / 43 / 0
PST
nikotyna
herbata
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 37 / 1 / 0
#1 etylofenidat
Jakieś 3-5 razy dziennie przez 25-27 dni w miesiącu. 50-80mg.

Czasem po dłuższym czasie bez przerwy kiedy tolerancja rośnie zaczynam sypać więcej lub mieć pod ręką awaryjną bombkę, którą dorzucam jak po 20-30 min nie poczuje tego, co chce. Jednak dawno nie sypałem etylo z użyciem wagi, więc nie wiem ile przy największej tolerancji dawałem radę brać na raz bez przekroczenia dawki "pozytywnych efektów".

Raz po dość hardcoreowych 4 tygodniach, gdzie spałem po 4-5h i musiałem siedzieć po naście godzin dziennie przed kompem zrobiłem sobie bomb(k)e na poprawę nastroju. Tolerancje miałem już wtedy naprawdę wysoką. Sypnąłem myślę lekko 200mg. Po bombce nie poczułem prawie nic. Żadnego drżenia rąk, wpływu na nastrój czy lepszego poczucia muzyki, o które najbardziej mi wtedy chodziło, bo to kocham. Jednak spacer, który zrobiłem miał... 15 km długości :D

Mary Jane. Czasem 2-3 razy w tygodniu, czasem 2-3 razy w miesiącu. Kiedy chce trochę wychilloutować. Zazwyczaj zaczyna się od sesji z sziszą i melasą, a potem okaże się, że któryś znajomy coś ma ;)

#3 amfa
Kiedy pracy jest 2x więcej niż zwykle i etylo to za mało. Wychodzi tak kilka dni, co jakieś 3-4 miechy. Dawkowanie 2x większe niż etylo. Tylko oczywiście sniff, a nie bombka.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2015 przez Leisure, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 134 / 2 / 0
Cannabis,fajki,alko
  • 2883 / 303 / 0
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.