Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 384 / 28 / 0
Ostatni raz przyjmowałem 3mmc ponad rok temu zaczynając od 100 w nos i co godzinkę dorzutka podobnej ilości.Było zajebiście,przypomniały się czasy mefa :-D .Teraz po roku względnej czystości oprócz mj czasami i 2 razy 4-AcO-DMT,kupiłem gram trójki od jednego z najbardziej polecanych vendorów jeśli chodzi o metafedron i co? Wciągnąłem 150mg i oprócz lekkiego spida dupa,dociągam 200 na dwie dziury i dalej bez szału,a wszystko zamyka się w 20min(z czego jakby rush 10 i poźniej drugie 10 opada) i zjebany humor.Nie mówcie mi o bombce bo już kiedyś testowałem i nie wiem dlaczego,ale łapie mnie od razu zwała,a substancja nie wykazuje pozytywnych efektów.Sniff działał super,ale przy sorcie sprzed ponad roku.Co się stało w tym czasie?Chińczyki zapomnieli jak to się produkuje czy co.Nie znam się za bardzo na chemii,ale jeśli robią jakąś substancje to pewnie proces za każdym razem przebiega tak samo,więc jak może wyjść coś co odbiega od produktu stworzonego przed rokiem.Może zabrakło jakiś prekursorów i kombinują w inny sposób i już nie jest to substancja czysta,załóżmy w tych 98% tylko,ja wiem 60%?Proszę o pomysły...Niektórzy mają wyjebaną tolerkę,ale ja po roku to już chyba w miarę ok,Pozdro. ;-)
  • 276 / 1 / 0
daniok2 pisze:
Pytanie za 100 punktów. Jaka jest trwałosc 3-mmc? jesli np wloze do prózniowego worka z kilo 3mmc i po roku bede chcial otworzyc to czy sie zepsuje?
Dwa lata wytrzyma na pewno.
  • 158 / / 0
Bombka z 0.5 g po miesięcznej przerwie od bk porobi dobrze, ale czy nie za dobrze? :/
:extasy: :extasy:
  • 192 / 2 / 0
Zależy czy to jest twoja standardowa dawka! Każdy bierze troche inne ilości.
Ja np nie odwazylbym sie nawet 400mg w bombie.

edit :

A co do obecnych sortów to mam tak samo jak wy.
Kiedys po 2 dniach przerwy juz robiło konkret a teraz robie po 2 tyg przerwy i robi o połowe słabiej nawet. Lipa. I pomyśleć że niedługo wskoczymy na jeszcze gorszy zamiennik.
Własciwie to jeszcze pol roku temu mialem dobre sorty, no moze troche ponad pol roku.
  • 167 / 2 / 0
daniok2 pisze:
Pytanie za 100 punktów. Jaka jest trwałosc 3-mmc? jesli np wloze do próżniowego worka z kilo 3mmc i po roku bede chcial otworzyc to czy sie zepsuje?

z informacji jakie uzyskałem czytając posty laboratorium to trwałość środka jest 2 lata.
przy pogodzeniu się z utlenieniem w okolicach 30-40%

Jednak przechowanie tego w szczelnym środowisku, w temperaturze 12-20 Celsiusza, bez światła powinno zatrzymać proces utleniania.

Myślę, że temperatura tu ma znaczenie jeżeli środek jest szczelnie (próżniowo) zapakowany w ciemnym pomieszczeniu.
:gun: :diabolic:
  • 167 / 2 / 0
Co do dawek to ja już dojrzałem do dawek 80mg/2h

szkoda ryć sobie beret 400/500mg na raz.

Oczywiscie można tak zaszaleć raz na jakiś czas ale z doswiadczenia wiem, że dawka 80-100 mg świetnie stymuluje w ciągu dnia. Można wyjść do ludzi i być sobą.
:gun: :diabolic:
  • 192 / 2 / 0
Sie czlowiek przyzwyczai do tych duzych dawek i cały czas bedzie musiał tak walić.
Nie ma co sobie podbijać poprzeczki co róż.
Potem tylko pełno postów że robi słabo lub wogóle, albo doradzanie że jak trojeczka to minimum 500 mg na start. Heh
  • 1676 / 106 / 0
o tej czestochowie poszukajcie na duckduckgo
sporo wpisów z konca ub roku i stycznia
konkretnie sie za tyo wzieli, widac ze dzieje sie cos zlego w tym miescie.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 8 / 0
@up, co masz na myśli? Szukam ale nic konkretnego na ten temat nie mogę znaleźć.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 60 / 2 / 0
Za każdym razem po podaniu oralnym 3MMC bez "bombki" na języku pojawiał mi się biały nalot i utrzymywał 3-4 dni i z racji bólu nie dało się nic jeść... Wie ktoś może czemu tak może być?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.