edit: cene już znam około 19zł za 10mg/50. pozostaje kwestia przewiezienia tego przez granicę.
http://www.longecity.org/forum/topic/75 ... ct-libido/
"A jako ciekawostkę dodam, że noopept można waporyzować.
kocham Cie !!
:D
@olgusia123 - wg mnie to niemożliwe, po prostu miałaś taką wadę i zbyt słabe okulary, czego nie odczuwałaś tak bardzo dopóki Noopept nie osłabił wzroku.
- A dziękuję, doskonale :-)
A po drugie kofeina hamuje BDNF, czyli neurogenezę. Czyli osłabia działanie noopeptu...
kofeina w znaczący sposób hamuje BDNF? W takim razie może zwiększyć troche dawke noopeptu, aby wyrównać aktywację z inhibicją? Teraz jem 20mg x2, moze 20mgx3 załatwiłoby sprawę?
Jestem mocno przyzwyczajony do tych zasranych energetków, i jeśli nie powodowałoby to znaczącego osłabienia noopeptu to wolałbym ich nie odstawiać.
EDIT: Znalazłem info, że kofeina powoduje wzmożoną produkcję BDNF.
http://www.dobrametoda.com/ARTYKULY/kawa.htm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.