Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
DeathAngel pisze:Widząc nazwę tematu myślałem, że ktoś chce giebla dożylnie ładowac, gieblówka ala kroplówka
Ciekawe czy był ktoś taki?
doodbytniczo. chwalił sobie ten sposób. co dziwne moderator wyjebał ten wpis do śmietnika, chociaż nie był nie na temat ani obraźliwy. mod pewnie nie
mógł dopuścić do siebie tej wiadomości że można giebla trzaskać w odbyt i w przerażeniu skasował ten ciekawy opis gbl p.r.
ja odpadam :)
DeathAngel pisze:Widząc nazwę tematu myślałem, że ktoś chce giebla dożylnie ładowac, gieblówka ala kroplówka
Ciekawe czy był ktoś taki?
A co do tematu - dodając różnych barwników/skittelsów nie musimy się martwić o trwałość takiej mieszaniny?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
xzx
Mam wrażenie, że Warszawski Cpun użył sarkazmu.
A jeśli nie, to
xzx
Wszystko ok ladujcie se w kanal nawet wode swiecona jesli ktos ma potrzebe ale od matek sie odjebac bo kaze wychlostac
Zdazylo mi sie wypic takiego zaprawionego dzibelsa zagryzajac tylko guma do zucia i nie wypala tak przelyku jak normalny g, nie zawsze jest dostep do zapojki shota trzeba jebnac wtedy mozna docenic sens robienia gieblowki ;-)
A co do poruszonego watku kroplowki zjarajcie sie i wyobrazcie taka scenke...
"Szpital, oiom i przywoza konajacego delikwenta ktory sie rzuca jak ryba bez wody z deliry....
Panie doktorze on zaraz nam zejdzie co robimy? Gieblowka dozylnie czym predzej!"
Ja też czekam na listonosza i dołączę do tego grona, bo za długa abstynencja.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.