Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
DeathAngel pisze:Widząc nazwę tematu myślałem, że ktoś chce giebla dożylnie ładowac, gieblówka ala kroplówka
Ciekawe czy był ktoś taki?
doodbytniczo. chwalił sobie ten sposób. co dziwne moderator wyjebał ten wpis do śmietnika, chociaż nie był nie na temat ani obraźliwy. mod pewnie nie
mógł dopuścić do siebie tej wiadomości że można giebla trzaskać w odbyt i w przerażeniu skasował ten ciekawy opis gbl p.r.
ja odpadam :)
DeathAngel pisze:Widząc nazwę tematu myślałem, że ktoś chce giebla dożylnie ładowac, gieblówka ala kroplówka
Ciekawe czy był ktoś taki?
A co do tematu - dodając różnych barwników/skittelsów nie musimy się martwić o trwałość takiej mieszaniny?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
xzx
Mam wrażenie, że Warszawski Cpun użył sarkazmu.
A jeśli nie, to
xzx
Wszystko ok ladujcie se w kanal nawet wode swiecona jesli ktos ma potrzebe ale od matek sie odjebac bo kaze wychlostac
Zdazylo mi sie wypic takiego zaprawionego dzibelsa zagryzajac tylko guma do zucia i nie wypala tak przelyku jak normalny g, nie zawsze jest dostep do zapojki shota trzeba jebnac wtedy mozna docenic sens robienia gieblowki ;-)
A co do poruszonego watku kroplowki zjarajcie sie i wyobrazcie taka scenke...
"Szpital, oiom i przywoza konajacego delikwenta ktory sie rzuca jak ryba bez wody z deliry....
Panie doktorze on zaraz nam zejdzie co robimy? Gieblowka dozylnie czym predzej!"
Ja też czekam na listonosza i dołączę do tego grona, bo za długa abstynencja.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.