Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
4-AcO-DMT jest dla mnie prawie na tym samym poziomie. To psychodelik z którym mam największe doświadczenie, i pierwszy którego spróbowałem. Moje ukochane rc :hug: Taka odrobinę mniej dziwna i bardziej euforyczna wersja łysic. To za co szczególnie cenię 4-aco to niesamowite zejście substancji, dużo bardziej euforyczne po grzybach. Ten czas zaraz po peaku, zwłaszcza jeśli zapalę do tego mj, to najprzyjemniejszy stan jaki znam, mógłbym się w takim zawiesić. Afterglow też jest przyjemniejszy.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.