Jeśli rzeczywiście sprawa trafiła do sądu to wyrok musi się uprawomocnić żebyś mógł odebrać dowody rzeczowe. Jeśli nie trafiła kontaktuj się z prokuraturą gdzie są przetrzymywane i jak masz je odebrać.
kidswithguns pisze:ile czekałeś na to pismo? pytam orientacyjnie bo mi też w sierpniu zabrano dwa worki z rckami i zażądałam dokładniejszego przebadania czyli posłania do labu (na tych ich durnych testach 4cmc wyszło jako meta i za to chcieli mnie sądzić, lol) i totalnie nie wiem ile to może trwać.
zabrano mi ab-chminace i 4cmc wlasnie wiec nic z listy na delegalizacje w przyszlym roku (bo gdyby bylo odwrotnie to wiem, ze bym juz nie odzyskala)
siedzialem na komendzie maxymalnie 15min.
#mops
#mops
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).