Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Najgorsze zniszczenia były bezpośrednio po ciągach gdy traciłem ponad 10 kg na wadze a skóra zmieniała odcień w sino-zielono-brązowy. Zadziwiające że po półtora tygodnia ciągu w którym poszło 40 - 50 gram regeneracja i powrót do formy zajmował góra dwa dni. Nic, żaden drag tak mnie nie uzależnił więc ogólnie radzę uważać na to chujostwo. Jestem pewien że obecnie chodzą jakieś chujowe sorty bo za dużo niepochlebnych opinii w porównaniu do tych sprzed dwóch lat, ale jak ktoś trafi na zacny sort może być nieciekawie.
Pożyczałem kasę na ten syf i przez parę miesięcy musiałem mieć go na zawołanie. Dorzutki działały przez kilka dni, nie wiem co jest teraz gonione skoro czytam o zwale instant. Mnie przećpanego ta substancja stawiała na nogi po kilku dniach i nocach praktycznie bez snu. Jeśli 50 - 80 mg chujowo działa to dajcie spokój i do kibla z tym, coś tu nie gra. A dawki rzędu 300 mg? lol, po 100mg pentedron rozpierdalał mózg, nawet nie myślałem przekraczać tej granicy.
Dodano akapity dla czytelności | 909
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
trzeba przyznac ze zwala jest przejebana, paranoje, depresja, psychozy, do tego wkurwiajaca stymualacja, ktora potrafi trzymac prawie dwie doby... dlatego bez benzo i neuroleptykow sie tego nie tykam :P
eliot pisze:z ptderom zaczalem wczoraj o 13 taka zwkla krecha ,potzymala do 4 pozniej znowu kreska potrzymala do 7 chyba i pote znowu kreska potrzymala do 23 acha okapalem sie i wciglem kreske tak narmalno bylo dobrze ale teraz jest 7 rano i troche osbiony jest ale wsztko w normie.mam delikatne zejcia normalne,wziole 3 tabletki nasenne ale tylko mnie lekko rochwaly jak bym pil a nie pilem in kropli i zasstawiam cie nie wzasc kreski teraz i jeszcze popisac poczytac czy juz raczej isc sobie po;ezec i opocznyc.fizycznie lajtowo w miare te tebletki mi lekko wzrokzniszczyly chwilowo jak bym nidocognal.samopoczucie spoko normalne jak na schody,albo isc sie polozyc i odpozacz i juz to zostawic,nie wiem pewnie zrobie nprostrze wyjscie i jeszcze rusz na godznki.,mialem tlk sprobowac a czesa nocke przywale a potem ide ofpoczac troche.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.