którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
drag pisze:Bo jesli chodzi o klony to 26-30mg czasami dopiero było dawką optymalną.
drag pisze: Bo jesli chodzi o klony to 26-30mg czasami dopiero było dawką optymalną.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Może to tylko na klonach tak jest? Z ta tolerancją rosnącą w górę bardzo szybko?
Muerto zjadła raz 60mg na raz (macowa). A nie wiem, wiem, że diazepam jest słabą benzodiazepiną i z dużą tolerancją i dla prawie-nowicjuszy. (prawie, bo wiadomo że na pierwszy raz każdego kopnie 5mg nawet), ale skoro 20-25mg diazepamu (doustnie) nie działa dobrze nasennie to coś w tym jest?
A co do tej masakrycznej ;P dawki 30mg klonów to faza po owych 30mg po pewnym czasie brania odpowiadała ~6mg klonazepamu gdy zaczynałem jeść benzo (a zaczynałem od klonów), więc nie ściemniam tutaj drodzy koledzy ;)
Tolerancja i tyle, z resztą to były wakacje to się jadło klony dziennie.
Trzeba ją przeżyć
Trzeba ją przeżyć
blind ghost pisze: moze to bedzie blad, ale jestem na 20mg rolek i piwku. mam ochote na maksymalne rozluznienie, wiec dorzycam kolejne 10mg pod jezyk i moze kolejne piwo....dziala zajebiscie, o woeke lepiej od alprazolamu (xanax) po ktorymbylem bardziej otumaniony. no, to se dzwiczy wieczor z rolkami dosc mony zapodalem. ktos moze mi powiedziec czy w takim stanie pokazywac dzie starym czy lepiej nie? na razie mamwrazenie ze wszystko od kontrola
P.S.
Też lubię rolki bardzo, alprazolam jest chujowy.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.