Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
kocho pisze:
Kolejne testy 3-fa zakończyły się mega imprezą. Zakupione 0,5g na 2 osoby. 1 osoba kompletnie 0 tolerki więc postanowiłem, że dostanie 100mg w kapsulce. Tak też więc uczyniłem. Sobie również zaaplikowałem 100mg + 50 sniff. Osobnik bez tolerki czuł straszny niedosyt więc po 40 min wziął następne 100 mg i ruszyliśmy na impreze.

Na imprezie mu weszło, mówił, że czuje się niesamowicie, chce mu się tańczyć, energia go rozrywałą. Jednak bardzo było widać, że jest porobiony. Cały czas mówił, że faza życia :D

U mnie natomiast inne działanie niż za pierwszym razem. Nie czułem tego powera, bardziej chciałem rozmawiać z innymi niż tańczyć. Bawiłem się mega, poznałem nowych ludzi. Niestety impreza zakończyła sie urwanym filmem bo zacząłem bawić się z alkoholem, wypiłem dosłownie cysterne i nie miałem umiaru. Po powrocie do domu o około 6 zasnąłem od razu i obudziłem się o 10, bez żadnego kaca, bólu głowy, po prostu 0 niczego. Wręcz czułem się niesamowicie dobrze przez cały dzień. Następnym razem bede celował w dawki 150+ oral, myślę, że bedzie miazga :)
hm, czyli jak mam doświadczenie w 3mmc ale w fa zerowe to najlepiej około 120oralnie czy wciąż za mało? chyba że na przykład 100 a później dorzutka?
  • 123 / 1 / 0
@up
Ja bym się bał zacząć od za małej dawki, a nie od za dużej.
  • 190 / 2 / 0
Zależy jak wygląda to Twoje doświadczenie. Ja za pierwszym razem wziąłem 150mg i było bardzo fajnie. Brzmisz jakbyś się nieco obawiał takiej dawki, więc może po prostu lepiej spróbuj 100-125mg oral, a jak wejdzie to ewentualne dorzuć sniffem.
  • 123 / 1 / 0
Nie to chciałem napisać. :D
Miało być: Ja bym się bał zacząć od za dużej dawki, a nie od za małej.
  • 210 / 17 / 0
Czy fluor z tego związku może się w jakiś sposób odkładać w organiźmie? Przerobiłem łącznie prawie 5g i chciałbym skończyć z tą substancją bez przypadłości typu fluoroza . Czy to możliwe, abym po odstawieniu miał odbarwienia zębów, czy coś? :-|
  • 3362 / 349 / 0
Raczej nie, fluor z fluorowanych amfetamin trudno 'odczepic' od calego zwiazku. Raczej nie.
A jak jest naprawde to nikt nie wie, nikt nie testowal tych zwiazkow dlugoterminowo na ludziach.
  • 12 / / 0
Czy 3fa kłóci się z mmc? Jak wiadomo mmc nie można brać codziennie, bo przez zespół serotoninowy przestaje działać. Jak jest z 3fa? Po nim też jest znaczy niedobór serotoniny?
  • 1342 / 48 / 0
3-FA powinno działać dzień po dniu. Aczkolwiek wczoraj wrzuciłem +/- 200mg i było bardzo euforycznie, praktycznie czułem samą serotoninę, potem została przyjemna stymulacja. Więc wydaje mi się, że działanie euforyczne może zostać mocno osłabione przy częstszym wrzucaniu tej fluoroamfy na ruszt. Swoją drogą to dawki ok. 100mg w ogóle nie były euforyczne, dopiero większa dawka mnie pozytywnie zaskoczyła.
SESH
  • 12 / / 0
Strangled Cat pisze:
3-fa powinno działać dzień po dniu. Aczkolwiek wczoraj wrzuciłem +/- 200mg i było bardzo euforycznie, praktycznie czułem samą serotoninę, potem została przyjemna stymulacja. Więc wydaje mi się, że działanie euforyczne może zostać mocno osłabione przy częstszym wrzucaniu tej fluoroamfy na ruszt. Swoją drogą to dawki ok. 100mg w ogóle nie były euforyczne, dopiero większa dawka mnie pozytywnie zaskoczyła.
A co jesli np. wczoraj brałem 3MMC a dziś chcę 3FA?
  • 1167 / 13 / 0
ja uzywam co tydzien 2fa i tak jak na pierwszych razach bylo czuc euforie tak teraz zostal spid
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.