Zmieniłem tytuł wątku, ponieważ pierwotna nazwa była niemożliwa do zaakceptowania - Berig
Jeżeli swoje bądź masz 100% pewności że nie kupujesz jakich chemików/maczn to
palenie się dla Ciebie skończyło i będą tylko dochodzić negatywne efekty fizyczne i psychiczne.
Spróbuj zapalić za powiedzmy 2 miesiące dobry jakościowo susz i jak to się powtórzy to pierdolnij jak najdalej swoje kochanie Twoje.
PZDR
TabaskoT pisze:(...)Strasznie dużo badtripów(...)
Serce lekko przyśpiesza, zwracasz na to uwagę i zaczyna być jeszcze szybciej. Jedna z najpopularniejszych wkręt.
Też tak miałem, ale przestałem zwracać na to uwagę i przeszło.
;]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.