Jakiego koloru miałeś ten odczynnik?
Na dniach powinien mi dolecieć i zastanawiam sie czy jest kilka rzutów tego sortu...
Bialego 5mapb śmiało 150 mg ladowalem , czy w 6mapb celować w podobne dozy ? Jak sądzisz ?
kwestia trafienia sortu aby był tym czym powinien to znaczy jak w przypadku 5 mapb badałem z kilku źródeł to może ze 2 działały tak jak zapamiętałem pierwsze podejście , a pozostałe to jakoś nie do końca tak jak się spodziewałem .np. brązowawe 5mapb które całkiem jakoś nijako mi podeszło i wałsnie tego się obawiam że ten sort akurat moze nie dokońca mi pokazać czym jest 6mapb :-p ale pożremy (pożyjemy )zobaczymy :-D
Mamy pełną obstawę lekową na jakiekolwiek problemy zdrowotne (na ZS - cyproheptadyna + etizolam + alprazolam) na serce kaptopryl, zbieramy jakieś magnezy i potasy... Cóż zapowiada się miły piąteczek. Prawdopodobnie będziemy jeść.
Zastanawiam się nad dawkowaniem... 1.5mg na kg masy ciała, czy może 2mg/kg (to już jednak sporo i nie zbadane)
- w zależnośći od osoby albo 100-140mg jedzone (przewiduje małą dorzutkę (np 50-80mg) po 1.5h-2.5h doświadczenia tak jak w terapii MDMA.
Będę informował.
W sumie jeśli będę miał jeszcze np. 5-MAPB to zastanawiam się na miksem... ale czy ktokolwiek próbował 6-MAPB? Co dopiero miksy... Może dopaminergika się doda (2-FMA albo 3-FPH) ale tego nie wiem, zobaczymy w piątek.
Grentoo pisze:W sumie jeśli będę miał jeszcze np. 5-MAPB to zastanawiam się na miksem... ale czy ktokolwiek próbował 6-MAPB? Co dopiero miksy... Może dopaminergika się doda (2-fma albo 3-fph) ale tego nie wiem, zobaczymy w piątek.
Dzisiaj zdam tutaj recenzje., recenzentów będzie pięciu (nie wiem czy napiszemy to każdy ze swojego konta czy po prostu ja tutaj wyróżnię NAUKOWIE 1, NAUKOWIEC 2 itd.). Ja chyba dodam do tego 2-FMA i 5-MAPB - na pewno będą ze dwie-trzy osoby które samego 6-MAPB spróbują a ja spróbuje opisać tutaj to nasze forumowe-fuso-wróżeniowe kombo.
Bo skoro 6-APB/5-APB było doskonałe, to tutaj będzie jeszcze lepiej. Najpierw jednak 6-MAPB, potem po 2.5h dojem/dojemy 40-80mg 6-MAPB i dociągne 5-MAPB. 2-FMA by nie zasnąć na peaku! Audiosurf 2 zainstalowany, ta gra sama w sobie euforie i nieogar wywołuje.
Doskonale wiem, że to nie temat miksów, po prostu zaznaczam, że nie każdy spróbuje czystego 6-MAPB. A chyba i tak sporo osób czeka na wypociny śmiałego miksera. Niestety miksu 6-APB/5-APB nie jadłem. Jadłem 5-MAPB, 6-APB, 6-APDB - nie jestem więc benzofuranowym wyjadaczem. Tolerkę "niestety" mam niską bo zmniejszyłem ją tianeptyną i suplementacją z 3-MeO-PCP
To czekajcie cierpliwie. Zabezpieczeni przed ZS-em jesteśmy, kaptopryl, benzo (3 rodzaje) elektrolity, jedzenie, słowem jestem dobrej myśli. Recenzje dodam pewnie już grubo po północy albo rano, bo start zapowiada się pomiędzy 20 a 22.
Niech moderator będzie wyrozumiały i sklei posty w razie czego. Piszę to, ażeby zaznaczyć że nie zapomniałem o zrecenzowaniu tego specyfiku i zebrałem drużynę do kulturalnego niszczenia zdrowia. Postaramy się z naukowcami o dobrą recenzje. Żadne klubowanie, tylko ciepłe mieszkanie, przytulnie i cicho (no z muzyką rzecz jasna). Pozdrawiam i czekajcie cierpliwie. Bo znajomy narobił mi i innym takiego smaka że hoho.
Dostępne substancje dodatkowe do 5-MAPB i 6-MAPB to: 2-FMA, 3-FPH, 4-CMC (biały sort ale to raczej nie zostanie użyte ze względu na możliwości zdrowotne i to że wiem jak wyglądało połączenie 3-MMC z 6-APDB - euforia życia! Mielenie ozorem! I nagle CRASH, strach lęk, obrzydzenie i zgrzytanie zębami, dysforia.
Euforia wypierdala z kapci, czuc niesamowita euforie calym cialem, wyjebanie jest przekurwiste.. nawet najlepsze grochy nie maja do tego startu, no cos pieknego poprostu a zarazem bardzo unikalnego, euforia jest inna niz np przy mefie, choć ma z nim troche wspolnego. Niemniej pamietam jak kiedys oszamalem 100 szostki + 90 piatki i nagle stalem na srodku pokoju i monolog plynąl : "WTF JAPIERDOLE" i tylko sie trzymalem za leb z wyjebanymi gałami jak arab sandałami.
A teraz maly bonusik : ja do tego mixu zajebalem jeszcze 25C i to w niemalej dawce = euforia zycia, moc taka ze przebilbys sie przez mur chinski kurwa.... nie poszedlem na pobliską wioske tylko dlatego ze snieg nakurwial po twarzy wiec lazilem po miescie ze slychawami i wpierdalalem snieg bo kapec byl
Ogolnie bomby na 25C i na 6/5 apb to byly najlepsze bomby w zyciu same w sobie, a w mixie to juz poprostu nie do opisania... az centralnie łezka mi sie w oku kreci jak sobie przypomne jake rozkminy nachodzily... Kurwa jebana delegalizacja nadchodzi trzba bedzie zrobic zapasy jakies, bo nie moge sobie wyobrazic ze juz nigdy w zyciu nie przeżyje tej fazy.. to poprosu trzeba powtorzyc i to jeszcze nie raz.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.