Moja sprawa wyglada nastepujaco..Na poczatku listopada ok godziny 00.oo zatrzymano mnie do rutynowej kontroli..Paly ktore mnie zatrzymaly byly ewidentnie pod wlywem alkoholu..A ze ja nienawidze cweli wiec zaczalem sie z nimi sprzeczac.Jechalem bez dokumentow,anglikiem . Kurwa wszystko bylo by ok tylko ze te tepe łby nie potrafily obsluzyc alkomatu wiec wezwali drugi radiowóz...Na moje nieszczescie podjechal gosc ktory mnie zna z poprzednich zajsc (zatrzymanie za posiadanie) No i kazal zrobic Narkotest No i wykazalo mi Amfetamine..Zabrali mnie na badanie krwi i poscili do domu,Auto sholowali na parking..Oczywiscie do niczego sie nie przyznalem...Jakis miesiac temu przyszedl wynik z ekspertyzy i wyszlo 251ng/ml MDMA - 3,4-metylendioksymetamfetamina..Oczywisc ie nadal sie do niczego nie przyznaje..Zeznalem ze tego dnia zazywalem afrodyzjaki zamawiane z neta..Wynajalem adwokata i czekam na sprawe!!!
Jesli mial ktos podobna sytuacje to niech pisze!!
Moze ktos wie czy mozna jakos z tego wybrnac???
Czy sa jakies leki legalne z zawartoscia MDMA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.