Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
tvpk0x pisze:Od dziecka (nawet jak nie ćpałem) słyszałem taki pisk, gdy stawałem za jakimś telewizorem. Jednak wraz z odejściem telewizorów CRT już tego nie doświadczam. Ciekawe czym to było spowodowane.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Nie licząc dziwnych planszy podczas oglądania tv, co niektórym też tu się zdarzało. Wyglądały jakby admin debbugował telewizor. ?
Podobne akcje co z telefonem, były z komputerem. Czułem się, jakby ze mną się przekomarzał: minimalizujące się okna, reset, nie pasujące niby hasło do forum, choć na sto procent było dobre, brak reakcji klawiatury, a jak już była, to co innego niż wpisywałem (jakby pzesunięcie o pewien wektor naciskanych klawiszy).
To bylo podczas najbardziej srogiego ciagu DXM, kiedy mieszkanie ciotki Kosmo (gdzie spedzilismy pare dni) opuscilismy obwiazane tasma policyjna, swetry wujka byly poprzyklejane do mebli, a na parapecie staly kufle z moczem.
Tak sie bawia pojeby.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
pletzturra pisze: Przychodzimy na przystanek - tablica przyjazdów autobusów wyświetla nieprawidłowe dane.
Martwy pisze:Mwieża sama odpala muzykę kiedy wjeżdża mi mxe podana I.V.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.