Kazda kolena proba konczyla sie bad tripem. Jesli na trzezwo dalej o tym myslisz i cie to dreczy to lepiej sobie odpusc. Przynajmniej jeden sezon, bo zezszlo tygodniowy trip byl udany po roku przerwy i wyprostowaniu paru spraw.
chrisq pisze:Czy jest to tylko w mojej głowie czy zostało coś uszkodzone w mojej psychice? Jadłem grzyby pare razy w tym roku w małych ilościach. Nie wiem zbyt do kogo mam się udać z tym problemem. Nie choruje na żadne choroby psychiczne. Od paru lat borykałem się z lekkimi stanami depresji, ale dawałem sobie z tym rade i do czasu tego bad tripa czułem się psychicznie bardzo dobrze. Pragnę wspomnieć, że najgorzej się czuje gdy o tym myśle i z kimś rozmawiam o tym. Staram się o tym w ogóle nie myśleć lecz ten stan przychodzi czasami znikąd i panika powraca. Bardzo proszę o obiektywną pomoc.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.