duldidaj pisze:Lepsze to od flubromazepamu? Nie wiem czy reklamacje składać bo zaszła pomyłka i nie dostałem flubromazepamu właśnie tylko to.
A zasypia mi się lepiej po etizolamie.
Flubromazepam to po prostu inne benzo o innym profilu - Tobie może nie odpowiadać ale nie uogólniaj bo ja np fluzolam uwielbiam.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
420alldaylong pisze:Co? Tylko do usypiania po tripach!? Ja tam odczuwam w dawkach 150-500mg działanie prospołeczne, rozluźniające i lekko sedatywne. Krótko trzyma ale dla mnie to zaleta. Taka mała alpra.
A zasypia mi się lepiej po etizolamie.
Flubromazepam to po prostu inne benzo o innym profilu - Tobie może nie odpowiadać ale nie uogólniaj bo ja np fluzolam uwielbiam.
W takim razie IMO flubromazepam wszystko robi gorzej od fluzolamu ale nie jest złym benzo. Na pewno o niebo lepszym niż dikla.
Dzisiaj zamierzam 0,3mg do 0,6mg fluzolamu by coś poczuć (teraz rano dwa piwka więc będzie musiało być dobrze).
a) trafił Ci się blotter chujowo nasączony
b) masz zajebistą tolerancję
c) może masz pecha, i ta cząsteczka się nie lubi z Twoimi receptorami. ;-)
Ponieważ:
Mnie jeden blotter (0,3mg) upierdala mocniej, niż 0.5 alpry, idę w kimę zaraz po takiej dawce. Po połówce mam miły chill. / zaznaczam, że nie mam i nigdy nie miałem tolerki na benzo /. Jestem tym właśnie ujebany razem z b-fentanylem i jest poetycko.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Czyli taniej i dawkowanie łatwiejsze, w roztworze wszystko równo wymieszane, nie ma "słabszych" miejsc.
420alldaylong pisze:nie ma "słabszych" miejsc.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.