długie godziny przy dopalaniu, których nic nie zastąpi :-D
100mg poszło na 1 posiedzenie w dodatku mieszałem to z zielskiem
TrzymamSzafe pisze:Jest gdzieś jeszcze dostępna dobra URka? Chyba jedyny kanna, który mi się spodobał. Jak coś to priv
Ps: To moje pierwsze kanna, więc tolerka prawie zero. Mj było dość nie mało...
pis yoł ;]
Mam doświadczenie z UR bardzo wielkie.
2 lata co najmniej, często i gęsto paliłem maczanki na UR.
Pytanie głupie ale poważne.
Ile można wg was (kto może tego próbował) do pompki mg-ug dać tego aby uzyskać bardzo silne działanie, ale aby nie zejść. Zastrzyk ma być podskórny bądź IV.
Pytam serio poważnie, czy to jest możliwe wg.
Doświadczenie z igłami to: majka, różne benzo, metkat.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?