Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Hello :-)

Nie wiem gdzie mam się przywitać- ale skoro żrę pseudoefedrynkę, to postanowiłam tutaj.
Jestem wyrzutkiem, w miejscu do którego byłam przywiązana kazali mi pójść sobie na hr.
No to jestem:-)

Wpierniczam codziennie, niedługo już minie miesiąc.
pseudoefką zastąpiłam amfę, sama jestem w szoku że mi się udało :-)
  • 4 / / 0
1 tabl cirrusa, guarana i mocna kawa - polecam do nauki :D. Fajne uczucie "czystości " umysłu, można się skupić na nauce.
  • 202 / 3 / 0
Na mnie pseudoefedryna zupełnie nie działa... Zwiększa tylko tętno i serce wali jak szalone, ale nie ma żadnego speeda. Chyba że to kwesta za dużej dawki? Brałam 360 mg z Sudafedu.
  • 448 / 14 / 0
Jeśli dotychczas mocno korzystałeś ze stymulantów, to prędzej za mało niż w drugą stronę ;) Spróbuj zapić kawą :)
  • 50 / / 0
W gripexie jest paracetamol - zbyt niebezpieczne przestrzegam. A modafen jak najbardziej ibuprom jest bezpieczny.
Respect
  • 295 / 3 / 0
Moim zdaniem mocno niedoceniona substancja, lesza od części bieda ketonów.
Dawka 480mg wypierdala mnie fizycznie na 24h, nie ma mowy o śnie. Źrenice jak cztery pięćdziesiąt. Odczuwam dość przyjemną euforię, dreszcze są zajebiste :heart:

Co ciekawa moja koleżanka która z narkotykami (prócz alko, benzo i trawy) niezaznajomiona po 360mg może swobodnie spać.
ohohosialalala
  • 188 / 1 / 1
@up
Osobliwy przypadek tej koleżanki. Takie historie przytrafiają się raczej stałym użytkownikom stymulantów w trakcie ciągów. Może to kwestia tego, że te wymienione trzy wyjątki od narkotykowej niewiedzy trochę pomogły :-p ?
DarkRose pisze:
Na mnie pseudoefedryna zupełnie nie działa... Zwiększa tylko tętno i serce wali jak szalone, ale nie ma żadnego speeda. Chyba że to kwesta za dużej dawki? Brałam 360 mg z Sudafedu.
Z tych kilku objawów, które opisałaś wynika że speed mógł jednak być, choć typowo adrenalinowy. To niestety normalne dla pseudoefedryny i wątpię czy czegokolwiek więcej można się spodziewać, zwłaszcza na dłuższą metę. Gdyby pseudoefedryna była przyjemniejsza, to pewnie melina miłośników żuru w sąsiadującym dziale nigdy by nie powstała :-D .
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 2878 / 21 / 0
Nie rozumiem brania p-efki, skoro można w 15 minut mieć z niej kota - i wcale nie trzeba od razu napierdalać po kablach. Choć do tego to prowadzi %-D
Chyba, że nie bierze się jej rekreacyjnie, a np. własnie do kawy/nauki... a wiadomo - po kocurze nauczyć się można jedynie jak szybciej zrobić kolejnego.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 42 / 2 / 0
Ostatnio miałem po raz pierwszy styczność z ta substancją, co do efektów, do nie było żadnych spektakularnych doznań, ale mimo wszystko czułem lekką stymulacje, łatwość myślenia i formułowania myśli i chęć do działania.

Dobrze działała z kofeiną, podczas nauki, sprawdzianów na uczelni,
jednak na imprezie w połączeniu z alko nie było nic nadzwyczajnego. Możliwe że ilość spożytych browarów ograniczyła działanie pobudzające.
  • 1262 / 17 / 0
JestemSerem pisze:
1 tabl cirrusa, guarana i mocna kawa - polecam do nauki :D. Fajne uczucie "czystości " umysłu, można się skupić na nauce.
Absolutnie błędnie i źle to robisz! Acatar i cirrus mają antyhistaminę 1 generacji po której 3/4 ludzi śpi zachowuje się jak niedojebani. Guarana jest chujowa lepsza jest czysta kofeina.

Ja polecam 5 tabletek apselanu, herbata z rumem i sesja fap fap, do tego się pseudoefka świetnie nadaje :finger:
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.