Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
http://www.azarius.net/productinfo.php?productmain=1874
Tanio, za 10g załpłacisz niecałe 10 ojro.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
[ external image ]
moze coś z tego poządnego wyrosnąć ? :huh:
nie chodzi mi o mak na kołacz makowy czy mkówke :rolleyes:
Mak ten rośnie tam odkąd pamiętam
rozplanować oświetlanie przy hodowli zamkniętej
czy może być cały czas 24/24? wytworzy wtedy kwiatostany?
z tego co wiem to kwitnie on przy długim okresie oświetlenia (min to 16/24) ale czy oświetlanie całą dobę
będzie ok? pytam się bo mam ograniczone możliwości wpływania na długość oswietlenia w miejscu uprawy
Będę niedługo miał ~10g nasion + pole do dyspozycji...
no i oczywiście chciałbym żeby jak najwięcej roślin wykiełkowało...
Czy trzymać je w wodzie przed wsadzeniem do ziemi? Jak głęboko wsadzać? Co zrobić, żeby chwasty nie zagryzły małych maków?
No i jak to wszystko zrobić, żeby wyglądało na dziki mak, a nie hodowlę?
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.