Każdy dill mowi, że ma wszystko zajebiste, bo to kwestia interesu. W życiu nieraz słyszałem, że dill mówi, że ma zajebisty mes albo krążki, typy łapali to i kupywali a okazało się, że to był tynk albo jakiś apap]
No to miałem na myśli.Ale jak ktoś sam szamie to z reguły sprawdza jaki rzut dostaje i jeśli hujowy to nie bierze.I wbrew pozorom jak sie od kogoś takiego bierze to można się dowiedzieć prawdy jeśli ma słaby temat.Wielokrotnie słyszałem że :"spoko mam dropsy jeśli chcesz ale hujowe.Tobie tego nie wcisne.Zaczekaj kilka dni to będę miał lepsze" Więc w sumie wszystko zależy od tego od kogo się kupuje.Ale standardowy tekst to "zajebiste ziomuś" :-D
Versus pisze:Cannabisek pisze: Każdy dill mowi, że ma wszystko zajebiste, bo to kwestia interesu. W życiu nieraz słyszałem, że dill mówi, że ma zajebisty mes albo krążki, typy łapali to i kupywali a okazało się, że to był tynk albo jakiś apap]
Wielokrotnie słyszałem że :"spoko mam dropsy jeśli chcesz ale hujowe.Tobie tego nie wcisne.Zaczekaj kilka dni to będę miał lepsze" Więc w sumie wszystko zależy od tego od kogo się kupuje.Ale standardowy tekst to "zajebiste ziomuś" :-D
Jak ktos sie boi o zdrowie/zwała to niech nie wrzuca i po problemie, gybym tak myslal to nigdy bym nie spróbowal. Poza tym po roku jedzenia co dwa tygodnie/tydzien, wole DXM, wg mnie zadne piksy nie maja szans na rownanie sie z Deksterem. Żaden emocjonalny stan nie ma porównania do Psychedelicznych Podróży po Dekstrometorfanie...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.