Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
thebilloo pisze: Czym to nazwać?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
thebilloo pisze:Czytam posty w których osoby piszą o wypiciu 150-250ml w ciągu przez pare tygodni, dopiero po ponad roku używania i uznają to za solidne wjebanie. Mi starczyła jedna sesja 2-3 tyg 100ml żeby po 2 miesięcznej przerwie zrobić 800ml w 2,5 miesiąca w ciągu :) Czym to nazwać?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
GBL sam w sobie jest nietoksyczny, ale zachowanie pod wplywem czesto jest nie do przyjecia, przypalowe.
NieZaczynaj pisze:O tak po gblu zawsze nachodzila mnie ochota na speeda ktorej nie moglem powstrzymac, chociaz probowalem, to o tak na koniec zajebywalem czesto pozna noca, chwil kilka i bylem w domu, bezsennosc, zwala, no zupelny brak rozsadku.
Gbl sam w sobie jest nietoksyczny, ale zachowanie pod wplywem czesto jest nie do przyjecia, przypalowe.
@niezaczynaj masz przerwe w piciu??
Albo zgieblony se myśle kurna ale fajjnie ale fajna faza, patrze na butelke 100 polowa dopiero zużyta to ze zmartwiena zamawiam nastepne 200ml
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.