Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
thebilloo pisze: Czym to nazwać?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
thebilloo pisze:Czytam posty w których osoby piszą o wypiciu 150-250ml w ciągu przez pare tygodni, dopiero po ponad roku używania i uznają to za solidne wjebanie. Mi starczyła jedna sesja 2-3 tyg 100ml żeby po 2 miesięcznej przerwie zrobić 800ml w 2,5 miesiąca w ciągu :) Czym to nazwać?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
GBL sam w sobie jest nietoksyczny, ale zachowanie pod wplywem czesto jest nie do przyjecia, przypalowe.
NieZaczynaj pisze:O tak po gblu zawsze nachodzila mnie ochota na speeda ktorej nie moglem powstrzymac, chociaz probowalem, to o tak na koniec zajebywalem czesto pozna noca, chwil kilka i bylem w domu, bezsennosc, zwala, no zupelny brak rozsadku.
Gbl sam w sobie jest nietoksyczny, ale zachowanie pod wplywem czesto jest nie do przyjecia, przypalowe.
@niezaczynaj masz przerwe w piciu??
Albo zgieblony se myśle kurna ale fajjnie ale fajna faza, patrze na butelke 100 polowa dopiero zużyta to ze zmartwiena zamawiam nastepne 200ml
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.