Macie jakies patenty na palenie w domu tak zeby inni domownicy nie wyczuli dymu ? wiem ze aponizer sprawdza sie tu chyba najlepiej ale nie mam takiego. palenie z wiadra, kora czy tam jakiegos bongosa daje mniej dymu niz ta sama ilosc palona z luflki czy tam w bletce .czasami w nocy jaram w lazience po cichaczu i leje duzo goracej wody bo ponoc para wodna zabija zapach. chodzi mi glownie o metody palenia ewentualnie sposoby na szybkie pozbycie sie zapachu w pokoju/lazience ale nie kadzidelkiem czy dezodorantem itp haha dobre jest jeszcze puszczenie dyma do szafy jesli jest w miare szczelna ale zapach i tak sie troche roznosi
edit - johndooe77 - mialem bardziej na mysli jakies nie banalne sposoby bo o tyn chyba kazdy wie. a takj z drugiej strony to otwarte okno toche pomaga ale zwieksza tez cyrkulacje tego dymu przez co mozę sie on rozjesc na pol chaty- wiem bo przez to wlasnie ojciec kiedys wyczul bake w drugim pokoju
próbowałeś?
Wypuść dym do worka foliowego i wyjeb go za okno (najpierw go trochę przetorturuj używając jak torebki dla wącho-klejów) - trochę inwencji twórczej ;).
SCIENCE BRAH!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.