Macie jakies patenty na palenie w domu tak zeby inni domownicy nie wyczuli dymu ? wiem ze aponizer sprawdza sie tu chyba najlepiej ale nie mam takiego. palenie z wiadra, kora czy tam jakiegos bongosa daje mniej dymu niz ta sama ilosc palona z luflki czy tam w bletce .czasami w nocy jaram w lazience po cichaczu i leje duzo goracej wody bo ponoc para wodna zabija zapach. chodzi mi glownie o metody palenia ewentualnie sposoby na szybkie pozbycie sie zapachu w pokoju/lazience ale nie kadzidelkiem czy dezodorantem itp haha dobre jest jeszcze puszczenie dyma do szafy jesli jest w miare szczelna ale zapach i tak sie troche roznosi
edit - johndooe77 - mialem bardziej na mysli jakies nie banalne sposoby bo o tyn chyba kazdy wie. a takj z drugiej strony to otwarte okno toche pomaga ale zwieksza tez cyrkulacje tego dymu przez co mozę sie on rozjesc na pol chaty- wiem bo przez to wlasnie ojciec kiedys wyczul bake w drugim pokoju
próbowałeś?
Wypuść dym do worka foliowego i wyjeb go za okno (najpierw go trochę przetorturuj używając jak torebki dla wącho-klejów) - trochę inwencji twórczej ;).
SCIENCE BRAH!
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.