Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 67 / 80
Działa wciągane? Jaką drogą podania testowałeś?
  • 1987 / 108 / 0
Jaką dawkę konkretnie zapodałeś? Długo działa? W sumie Twój opis jest tak niekonkretny, że wnioskuję z niego, że zmieszałeś obydwie substancje i sam nie wiesz która jak działa ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 4 / 0
Jezeli vendor sie postara to w piatek bede to testowal, mam duze doswiadczenie w MXE i meo-PCP wiec porownam to z nimi. bede walic oralnie w dawkach najprawdopodobniej 70 albo 100, pozniej bede testowac w mixie z MXE i daltem. Skoro to jeden z pierwszych testow w internetach tak patrze to opisze rozne rzeczy typu bl, s&s, czas, oevy,cevy, czy da sie po tym ruchac :D, ogolnie wsio. pewnie napisze TR i wrzuce go na NR, zyczcie mi powodzenia :D
  • 1987 / 108 / 0
Chłopie, bądź rozsądny. Nie wal 70mg nieznanej nikomu substancji na dzieńdobry.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 4 / 0
Re: 3-MeO-MPC
Nieprzeczytany post autor: Amplifa »
Tomek dzisiaj w nocy walczył o swoje życie w szpitalu... Jeszcze jakiś raportów z testów potrzebujecie? Ogarnijcie się!!! Robicie krzywdę sobie i swoim bliskim!!!!!
  • 1987 / 108 / 0
Nieprzeczytany post autor: scr »
Jest mi niezmiernie przykro, czy mógłbym prosić o więcej informacji? Czy Tomek żyje?

Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na fakt, że jest to zupełnie nieznana substancja i nie można tak nieodpowiedzialnie podchodzić do tematu "testowania" jak to wykazał Tomek parę postów wyżej - zażyć ją w dużej dawce i jeszcze pomieszać z innymi substancjami. Gdzie tu jest zdrowy rozsądek?
  • 327 / 4 / 0
Dobra panowie opowiem co i jak. Zjadlem tego gowna no oko jakies 70 przestalem oddychac i dostalem jakiegos paralizu miesniowego . Intubowali mnie w szpitalu i podlaczyli pod respirator. Film ogolnie urwal sie odrazu odzyskalem przytymnosc na sorze na drugi dzien z rana. Tak wiec panowie nie polecam tego gowna. W moczu wykryli mi PCP i tramadol chuj go wie czemu
  • 1857 / 67 / 80
Nieprzeczytany post autor: Anon »
Ale czemu przyjąłeś aż taką sążną dawkę? W całych internetach ludzie opisują że dawki 3-MeO-PCP powyżej 40mg to już raczej przedawkowania, nawet koleś który wymyślił MXE po 50mg 3-MeO-PCP odpadł i trzymali go na obserwacji w szpitalu 3tyg. Skoro universo pisze że dawkowanie wg niego jest podobne do 3-MeO-PCP to po połowie tego co przyjąłeś powinno być już naprawdę mocno.

http://www.vice.com/read/interview-with ... -704-v18n2
  • 2362 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
Nawet mi cię nie żal koleś, jesteś grubo popierdolonym typem ładując w siebie 70mg związku bez najmniejszej wiedzy dotyczącej jego dawkowania.
BS
  • 327 / 4 / 0
Aj no walilem MXE w dawkach konskich 3meopcp tez w duzych myslalem ze i tu dam rade ale niestety sie tutaj nie udalo. Dzieki mnie macie wiedze wieksza na temat tej substancji wiec nie badz derb takim chamem
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.