Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
Ktoś orientuje się ile mniej więcej wynosi czas póltrwania flubromazolamu?

Co do samej substancji. Kolejne benzo rc, które mnie zawiodło :( albo mam wyjebaną tolerkę, w sumie nie orientuję się jak jest z tolerką na benzo, ostatnimi czasy przez jakieś 2 tygodnie jadłem prawie codziennie etizolam.

A powracając do substancji to podam konkrety:

- działanie anksjolityczne zauważalnie słabsze od etizolamu, nie rozluźnia mnie w taki przyjemny sposób jak eti, ale lekko prospołecznie zdecydowanie działa choć nie tak dobrze jak inne benzosy, które testowałem

- działanie hipnotyczne - 0,5mg jakoś mnie niespecjalnie mnie usypia (może jestem benzo-mutantem, nie wiem o co chodzi), mogę normalnie funkcjonować, a potem zapaść w dość przyjemny i głęboki sen. 0,5mg (albo i więcej) nie uspilo mnie także po zabawie z 2-fa. Zasnalem na jakąś godzinkę dopiero jak dorzucilem niewielką dawkę 5-mapb %-D

- brak podniesionego samopoczucia, nie jest to imo substancja 'przyjemna' ani 'ciepła', ale chłodna, nudna i kompletnie nieciekawa, potencjał rekreacyjny bardzo niski

- w połączeniu z alkoholem (3 piwa) mocno zachwialo moją równowagą i chwilowo czułem lekkie otępienie choć potem przyjemnie się rozmawialo i byłem względnie ogarnięty

Działanie substsncji nie jest dla mnie tak oczywiste i klarowne jak w przypadku eti i flubro, dość długo kontemplowalem nad efektami tej substancji i rozwazalem czy w ogóle na mnie działa ale po głębszej analizie, już na następny dzień... Stwierdzilbym, że główny efekt flulozamu jaki odczuwam to taki chłodny spokój, spokój idący raczej w stronę zobojetnienia i lekkiego otępienia. Np w przypadku etizolamu każdy dzień pod jego wpływem dobrze wspominam, jest to dla mnie dzień radosny, przyjemny i beztroski - czuję dużo pozytywnej energii i motywacji do działania. Za to dni po flubromazolamie wspominam nieziemsko... Jak weekend w kurorcie pełnym niemieckich emerytów, doprawdy ekscytująca substancja.

Rozważam jeszcze dwie rzeczy:
a) mam tolerkę na benzo i dlatego tak podzialalo (choć trochę w to wątpię bo aż tak nie szalalem z benzosami, mógłbym rzec że jestem swiezakiem w tej grupie substancji)
b) to co dostałem nie było fluzolamem - mam blottery z 0,23mg od vendora znanego na forum
c) substancja sprawdza się w stresujących sytuacjach, a ja od jakiegoś czasu jestem na permanentnym chillu %-D
SESH
  • 606 / 8 / 0
^ flubromazolam jest tylko 2-3 razy silniejszy od alpry, nie ma co się spuszczać nad 0,5mg które słabo robi
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 1342 / 48 / 0
Stosowalem się do dawek zalecanych na forum. Poza tym skoro substancja jest aktywna w tak małych dawkach i produkowana na blotterach z tak niewielką dawką to uznalem, że takie ilości flubromazolamu są odpowiednie żeby odczuć jego docelowe działanie. Na razie tego nie biorę bo mi się zwyczajnie nie podoba.

Może masz rację, spróbuję więcej niż 0,5mg, oby działanie hipnotyczne nie było zbyt mocne.

Edit: @Philipos - a Ty w jakich dawkach bierzesz flubromazolam?
SESH
  • 606 / 8 / 0
Sprostowanie- nie brałem fluzolamu, tylko halcion, 2 mocniejszy od alpry, a flubromazolam jest podobnej mocy bo należy do tej samej "rodziny"

przy halcionie 1mg to jak 2mg alpry tyle że MOCNO usypia. Brałem na czysto, kumpel z grecji załatwił 2 tabletki na spróbowanie. Oni też brali 0,5-0,75 oczekując super efektów a tu dupa, więc zakosiłem 1,25 i siedziałem porządnie uwalony, porównałbym z 4mg klona

ale żeby nie pieprzyć- halcion to triazolam, fluorowy dodatek może i zapewne wzmacnia siłę działania, więc dla wprawionych celowałbym w nawet w 1mg (ofc nie do ludzi) i spodziewał się efektu 3mg alpry
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 1342 / 48 / 0
Czyli wychodzi na to, że fluzolam nadaje się do solidnego nawalenia, bo na codzień toto chujowe. No dobra, zobaczymy....(pewnie zobaczymy jak się będzie spało na stojąco po wysokich dawkach)
SESH
  • 316 / / 0
Chuja prawda, to że na Ciebie tak działa nie znaczy, że na innych też. Waliłem to benzo praktycznie codziennie przez miesiąc i czułem się zajebiście. Kwestia dobrania dawki.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
@up Zgadzam się, zajebiste benzo na co dzień a dawkowałem różnie, zależnie od potrzeb hehe ;) Alko sobie też wieczorami nie żałowałem i w domu i w barze, bez większych problemów, minimalne zaburzenia pamięci ;) Standard.
Teraz przerzuciłem się na alprę i etizolam ale pewnie za 1-2 tygodnie wrócę do fluzolamu :D Bo nie wiem co w nim takiego jest ale miałem prze-za-je-bi-ste sny po nim i chce więcej tak śnić heh ;]
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1342 / 48 / 0
Napisałem jakbym ogólnie przesądzająco mówił o fluzolamie w imię wszystkich testerów tej substancji, a mialem na myśli tylko jak ja widzę potencjał tego benzo i jak na mnie działa :) po prostu zły ton wypowiedzi obrałem.

Ale nie napisałem, że na każdego działa jak na mnie - to, że każdy drag może zadziałać inacznej na każdego osobnika powinno być oczywiste dla wszystkich drogich ćpunków.
SESH
  • 173 / 23 / 1
Wybaczcie może głupie pytanie, to benzo na blotterach na dziąsło jak psajko czy normalnie połknąć?
  • 1342 / 48 / 0
Możesz i tak i tak :)
SESH
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...