Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Niektórzy z nas... ba nawet całkiem spora ilość osób przyjmuje metoksetamine domięśniowo.
Ciekawi mnie jak wygląda kwestia z tą substancją?
Próbowaliście już? Wiecie jak z dawkowaniem? Jakieś przeciwwskazania?
Oraz czy rozpuszcza się w zimnej czy ciepłej wodzie?
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
no wiem wiem... ale metoksytamina też ma swój oddzielny temat na podanie im a w ogólnym też aż się roi od tego ;)
Wchodzi gładko, potem trochę mięśnie bolą, ale do wytrzymania.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
1. MXE rozpuszczamy z wodą do iniekcji, na łyżce podgrzewając ją, MXE ładnie się rozpuszcza.
2. Używamy insulinówek.
3. Gdy przestygnie, bardzo powoli wbijamy się w udo, powoli wtłaczamy płyn i powoli wyciągamy.
Noga nigdy mnie nie bolała gdy tak robiłem.
Dawkowanie różne, zależy od tolerancji, sortu i oczekiwanych efektów. Ja ze swoim doświadczeniem i tolerancją dawkowałem nawet 100mg.
Wchodzi w kilka min. Pierwsze efekty od razu.
Codziennie przez 1,5 tyg waliłem. I ani nie bolały mięśnie ani nic złego się nie stało.
Raz użyłem zwykłej wody i utykałem przez 2 dni, więc używamy tylko wody do iniekcji.
Ten rodzaj podania jest chyba najbardziej delikatny dla organizmu.
Poza tym każda droga podania jest tak bezpieczna jak bardzo sie o to postaramy...
Oh yeah
:-)
Ale w sumie nie glupie, porobie zdjecia krok po kroku z opisami czyli poradnik dla niepelnosprawnych psychoruchowo.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.