Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1321 / 18 / 0
UsmiechnietaMorda pisze:
Ja piłem z Tymbarkiem jabłko-mieta i był najlepszy IMO.
Winner. Po temacie IMO :)
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 839 / 69 / 0
giebel nie jest zły, można go wodą popijać i jest gitara. Z sokiem pomarańczowym ja smaku prawie nie czuję. Nie wiem jak to jest, że antidolu, efferalganu, thiocodinu smaku znieść nie potrafię, hometa w spirycie z sokiem porzeczkowym dopić nie mogłam, a giebel wchodzi bez większego skrzywienia. Może dlatego, że ze strzykawki i to tak mi smak poprawia %-D
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 33 / / 0
Sok cytrynowy bądź pomarańczowy, cokolwiek kwaśnego. Najgorsze pomysły to mieszanie z cola bądź herbatą. Za wodą też nie przepadam;)
  • 91 / 1 / 0
Szklanka wody > szczykawką do ryja > połykamy > dopijamy jeszcze 1 wielkim łykiem, coby nie przepaliło przełyku.
Smaku nie ma aż takiego złego. Już gorsza jest wóda z gwinta. ;D
  • 1342 / 48 / 0
Jak dla mnie to GBL smakuje wręcz obrzydliwie, paskudne chemiczne odrzucające skurwysyństwo. Nie wyobrażam sobie picia go z wodą. Jest to smak, którego nie potrafię opisać, jakieś takie rozpuszczalnikowe gówno. Moje kubki smakowe chyba nie próbowały nic gorszego w swoim życiu i skutecznie sugerują żebym nie czyścił w najbliższym czasie swoich felg :) ale serio, już wolę zapijać wodą fenki, tryptaminy czy ketony - siup i z głowy. A przy gieblu jakoś nigdy nie ma siup i z głowy, wykręca mi mordę na samą myśl o tym.

Dobrze. Nienawistny post w kierunku smaku giebla i od razu czuję się lepiej, to będzie dobry dzień. A więc dzień dobry wszystkim, niechaj wasze felgi lśnią z wysokim połyskiem :)
SESH
  • 234 / 11 / 0
Chyba przesadzasz, w szklance wody posmak jest słabo wyczuwalny. Próbowałeś fenibutu? To jest dopiero intensywne kwaśno-gorzkie dziadostwo.
  • 3363 / 360 / 0
Robie szota z czymkolwiek. Denko rozcienczalnika, do niego pompka wrzucam odpowiednia dawke i jebs do mordy i polykam jak twoja stara moja sperme bez smakowania. To jest wazne: zrobic takiego szota, zeby mozna go bylo za jednym razem przelknac. Wiele ludzi popelnia blad: smakuje, rozkoszuje sie gieblem jak by to bylo nie wiadomo co. Trzeba szybko i zdecydowanie.
Do mordy nie lubie bo zawsze gdzies tam popali mi tkanke. A smak jakotako mi nie przeszkadza, idzie przywyknac. :)
  • 268 / 5 / 0
Kiedyś jak zaczynałem to smak mi nie przeszkadzal dopiero po jakiś 100ml miałem dość gebelsa i po powrocie po kilku miesiącach zaczęło mi mordę wykrzywiać i tak jest po dziś dzień. Od biedy to i z kraniczanką pójdzie, a tak to kubusie, ptysie i inne tuptusie, Cole, tymbarki i wszystko inne co pod ręką. Dawka i nieco rozpuszczalnika aby jak najszybciej przełknąć, a po tym zapita żeby zabić smak.
  • 906 / 36 / 0
Ja może jestem jakiś lewy, ale ilekroć sytuacja mnie do tego zmusiła żebym wypił z wodą, to rzygałem po tym zawsze, takie skurwysyństwo niedobre, żarłem różne rzeczy, nawet rozgryzane thio jest 100 razy lepsze dla mnie w smaku ;) Z Colą też strasznie ciężko wchodzi, tylko sok mi zostaje niestety, w chuj tych soków schodzi ale cóż...
297 dni czystości (05.01)
  • 1321 / 18 / 0
To kup syrop do rozcieczania z woda i po sprawie. Ekonomiczniej.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.