Ile to juz lat !
psychedelic76 pisze:Dziwi mnie to, iż nazywasz to talentem. To choroba, przypadłość a nie szczęśliwe zrządzenie losu.
http://www.taraka.pl/schizofreniczny_sz ... osobowosci
http://www.taraka.pl/szaman_w_szpitalu_ ... ie_chorych
hehe. No feta jest stymulantem, ale po fecie nie oderwiesz sie od ciała(OOBE)
Nie wiem jak jest w twoim przypadku ale raczej bym się z tym nie zgodził . Feta to jedna z najlepszych dróg do schizofreni ( w szczególności ciągi )
A co to wogole jest schizofrenia? Dla mnie to tylko kolejny koncept. Haczyk na wyeliminowanie wybitnych jednostek. Słyszysz głosy? To czemu sie z nimi nie zaprzyjaźnisz? Przeciez je mozna bardzo polubiec, one są moimi przyjaciółmi. Tylko pizdy nierozumiejące, że odblokowaly sobie nowe skille, dają sobie to wkręcić!
Pomóżcie od 4 lat mam jazdy typu ktoś się patrzy , zna moje myśli, ja znam myśli innych, każdy jest przeciwko mnie , w głowie głosy " jesteś nikim, jesteś niepotrzebny" brałem leki typu rispolept , haloperidol ale odstawilem chujowo i jest wciąż gorzej . Zdarza się okres remisji ale zawsze krótko i jazdy wracają z podwójną siłą ;/
@Dersu Uzala
Dobrze prawisz.
Nie mogę darować sobie tego że zaczęłam łykać neuro (już nie biorę ale objawy póki co nie wracają). Odkąd to się skończyło znowu stałam się apatyczna, i czuję pustkę.
Mi to wygląda na manie+objawy dysocjacyjne lub właśnie schizofrenie paranoidalną. Wszystko zależy od tego jak długo miałaś te objawy.
Stałam się czujna, i w dużym stopniu poprawiła mi się koncentracja (od dziecka miałam z nią problemy). Osoby z otoczenia były zaskoczone moją przemianą.
U mnie w rodzinie jedna osoba ze schizofrenia miala apatie, smiala sie caly czas, robila i mowila dziwne rzeczy, a na koncu trafila do psychiatryka i sie zabila.
Druga osoba miala lekkie OEV na trzezwo i mieszaly jej sie wspomnienia z prawdziwymi wydarzeniami. Do tego przejebane CEVy wieczorem.
Osoby te nie braly narkotykow.
Jestem przekonany, ze wszelkie zaburzenia psychiczne sa skutkiem tlumienia emocji, oszukiwania siebie, wiary w niewlasciwe rzeczy. Generalnie sami jestesmy odpowiedzialni za swoje zaburzenia.
Jestem przekonany, ze wszelkie zaburzenia psychiczne sa skutkiem tlumienia emocji, oszukiwania siebie, wiary w niewlasciwe rzeczy. Generalnie sami jestesmy odpowiedzialni za swoje zaburzenia.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.