Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
jak odmierzyć mimo ,że mam dobrą wagę ,wagi jak wiadomo są czułe od około 6-7 mg ,i waga może się mylić 2 mg co przy benzoruranach tryptaminach nie ma tragedii , a tutaj 1-2 mg robi wielką różnice
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Dawka 2,4mg nie dała żadnych efektów. Zero pluszowości, kwaśności, kolorów, nawet muzyka wchodziła tak samo. Kartony trzymane szczelnie. Tolerka zerowa. Lipa z tej substancji coś.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Mam w proszku. Jeśli nie działa oralnie to najlepiej będzie roztwór nanieść na tabakę, nalać sobie go pod język czy inaczej? Jaka dawka donosowo?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.