Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
jak odmierzyć mimo ,że mam dobrą wagę ,wagi jak wiadomo są czułe od około 6-7 mg ,i waga może się mylić 2 mg co przy benzoruranach tryptaminach nie ma tragedii , a tutaj 1-2 mg robi wielką różnice
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Dawka 2,4mg nie dała żadnych efektów. Zero pluszowości, kwaśności, kolorów, nawet muzyka wchodziła tak samo. Kartony trzymane szczelnie. Tolerka zerowa. Lipa z tej substancji coś.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Mam w proszku. Jeśli nie działa oralnie to najlepiej będzie roztwór nanieść na tabakę, nalać sobie go pod język czy inaczej? Jaka dawka donosowo?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów