Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Według najnowszych badań (wiedza z [h] i sfd) nie ma to większego wpływu, wzrost ten jest zbyt krótki, aby był w jakikolwiek sposób zauważalny.
Na pewno nie zaszkodzi potreningowo, łatwiej sie rozluźnić, przez co może być poprawa w regeneracji.
Tylko nie pij na noc. Naturalny sen najlepszym snem.
Na pewno jest dużo lepszy od alkoholu, jeśli chodzi o imprezy ;).
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Tak czy inaczej mogę stwierdzić, że GBL nie ma większego wpływu na przyrost i rozwój mięśni.
Ja odnotowałem tylko spadki.
Wolę być czysty i taki jestem. Jak doping to tylko dobe hormony itp.
POLECAM
Jedyny fajny efekt zazycia G i estetyki cielesnej, to to ze fajnie wywala zyly na ramionach i wyglada sie jak rzezba marmurowa. :)
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Jeżeli chodzi o sam wpływ na trening to tak jak wyżej wzrost motywacji, ale przede wszystkim pobudzony apetyt co na pewno mocno wspomaga niejadków chcących nabrać masy.
Zdecydowanie wolę dobre hormony i inny staf.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.