Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Według najnowszych badań (wiedza z [h] i sfd) nie ma to większego wpływu, wzrost ten jest zbyt krótki, aby był w jakikolwiek sposób zauważalny.
Na pewno nie zaszkodzi potreningowo, łatwiej sie rozluźnić, przez co może być poprawa w regeneracji.
Tylko nie pij na noc. Naturalny sen najlepszym snem.
Na pewno jest dużo lepszy od alkoholu, jeśli chodzi o imprezy ;).
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Tak czy inaczej mogę stwierdzić, że GBL nie ma większego wpływu na przyrost i rozwój mięśni.
Ja odnotowałem tylko spadki.
Wolę być czysty i taki jestem. Jak doping to tylko dobe hormony itp.
POLECAM
Jedyny fajny efekt zazycia G i estetyki cielesnej, to to ze fajnie wywala zyly na ramionach i wyglada sie jak rzezba marmurowa. :)
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Jeżeli chodzi o sam wpływ na trening to tak jak wyżej wzrost motywacji, ale przede wszystkim pobudzony apetyt co na pewno mocno wspomaga niejadków chcących nabrać masy.
Zdecydowanie wolę dobre hormony i inny staf.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".