Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 348 / 9 / 0
Nie zgodzę się. Wg mnie Afobam działa trochę szybciej, intensywniej i szybciej schodzi niż taka sama dawka Xanaxu przy wrzucaniu pod język. Ale nie są to jakieś znaczące różnice, które zresztą mogły być spowodowane jakimś losowym czynnikiem. Ale ze względu na cenę na pewno wybrałbym Afobam, nie warto dopłacać żeby mieć ten "legendarny" Xanax zamiast tańszych zamienników.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 762 / 37 / 0
najmilsze benzo, numer 1 spośród wszystkich ! jeżeli chcecie wiedzieć jak czuje się szczęśliwa osoba, zażyjcie 2mg poczujecie namiastke :-)
  • 574 / 10 / 0
Ja wpierdalam z 4 na 7 dni po 6mg albo i nawet 10mg. Mniejsze dawki niż 6mg alpry w ogóle nie dzialaja. Juz sie ladnie wjebalem. Jeszcze do tego GBLek zapijam i wtedy jest ok.
  • 1343 / 18 / 0
Jest mozliwe, ze wrzucona standardowa, nasenna dawka jednego leku (250-300mg amitryptyliny, nootropil + suple) + do tego 1mg Xanaxu + 3 piwa dadza takiego speeda, że o 2 w nocy cudem sie położyłem spać, nastepnego dnia byłem dziwnie pobudzony - wstałem 6.15, do 6.45 nie mogłem zasnąć, za to stupor, niechec ruszenia sie z miejsca + mogłem podnieść rękę przed siebie jak do hitlerowskiego "hail" i trzymałem tak 15 minut bez uczucia odrętwienia zmęczenia.
Dzis do 3 w nocy nie mogłem zasnąć, bo tego dnia nie wziałem amitryptyliny, wrzuciłem jakies 50-100mg amitryptyliny i 30 mianseryny = obudziłem sie o godzinie 13, po 10 godzinach snu.
Winno sie wyrównać, ale jeszcze w zyciu tak nie mialem - raczej amitryptylina z mianseryna oszmacaja, bo bardziej czuje to zmulenie spowodowane odwrotnym agonizmem histaminowym, tutaj jednak prawie ze bryła drewna.
Amitryptylina po niekąd powodowała akatyzje, ale tylko gdy byłem senny. Jednak w niedziele mialem raczej chęć na duza dawke haloperydolu (nie mam tego), nie antydepresant.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 677 / 2 / 0
Dlaczego alprazolam zaraz po diazepamie jest moim ulubionym benzo? Bo nie wywołuje senności(która nie zawsze) ale sie zdarza, nie ma zamuły, człowiek czuje sie dobrze, rozluźniony , problemy są odległe a czas leci beztrosko. To był mój pierwszy raz po alprazolamie bylo tego z 4,5mg i jakieś dobre ziółko :)

Afobam 0,5 mg ~
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 1 / 0
Wszyscy piszą o tej mega szybkiej tolerancji. W takim razie, bardzo proszę o pomoc. Od 4 dni jem po 1mg dziennie Afobamu.
Ile powinnam jeść, żeby najbardziej wykorzystać dobroczynne działanie bezno i jednocześnie nie musieć powiększać dawki? Ile mogę jeść czasu codziennie bez przerwy? Czy mniejszyć do 0.25mg alprazolamu, jak to niektórzy piszą?
Dzięki za każdą odpowiedź i pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik slesz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 572 / 47 / 0
slesz pisze:
Wszyscy piszą o tej mega szybkiej tolerancji. W takim razie, bardzo proszę o pomoc. Od 4 dni jem po 1mg dziennie Afobamu.
Ile powinnam jeść, żeby najbardziej wykorzystać dobroczynne działanie bezno i jednocześnie nie musieć powiększać dawki? Ile mogę jeść czasu codziennie bez przerwy? Czy mniejszyć do 0.25mg alprazolamu, jak to niektórzy piszą?
Dzięki za każdą odpowiedź i pozdrawiam.
1 mg dziennie to duzo, wykreci cie jak szmate przy odstawianiu.Jedz tyle ile dziala na twoje problemy i nie codziennie najlepiej (chyba ze musisz)
  • 574 / 10 / 0
Ja dzien dobry rano 2mg po obudzeniu biore
  • 1343 / 18 / 0
kaczor1978 pisze:
1 mg dziennie to duzo, wykreci cie jak szmate przy odstawianiu.Jedz tyle ile dziala na twoje problemy i nie codziennie najlepiej (chyba ze musisz)
Nie wierze, by jakikolwiek lekarz wypisał alprazolam do jedzenia codziennie, chyba że w szpitalu ze skierowaniem conajmniej do psychiatry
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 144 / 6 / 0
Tramadolol: jestes w bledzie. Moj lekarz przepisuje mi 4x 0.5mg Alpry i 2x2mg Estazolamu CODZIENNIE. Po paru miesiacach mowi ze moze bedziemy myslec o zmniejszeniu lekow. Nie mam jakies ciezkiej diagnozy, po prostu nawracajaca depresja z niepokojem i problemami ze snem. Co do Alprazolamu - najtanszy odpowiednik Alpragen jest przeze mnie stosowany juz od paru miesiecy. Roznica ceny jest olbrzymia , kosztuje 6.40 PLN. Robiony jest w UK, dziala i wyglada jak Afobam. Polecam!
Zablokowany
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.