2 podejscie skonczylo sie jak pierwsze
czyli mega wzdeciami i gazami
nie tego mi trzeba.
F22 Raptor pisze:zajebałem to wnos i mam katar - 150mg WTF? Działanie jakies tam było, ale kurwa nos rozpierdala, nienawidzę sniffu. Jebne reszte oralem.
chcesz dłuższej stymulacji - dodaj trochę pentedronu i wszystko mix sprawdzony przez tysiące i działa do dziś
nawet EthCat jest lepszy moim zdaniem ( polecam małe igiełki ) niż to coś...
Zostały 2 gr.
Nie wiem jak to spozytkuje, chyba bede dosypywac na 300mg 3mmc po 20 mg tego i kiedys pojdzie...
wildwolf pisze:Jedni chwalą, drudzy narzekają. Nie każdemu odpowiada taki profil działania po prostu. Chociaż za tą cenę można kupić ciekawsze specyfiki.
Zapach i smak prze okrutny, wciąga się też niezbyt przyjemnie.
Nieogar u mnie nie wystąpił, stymulacja na poziomie odpowiednim, serotoninka nieco słabiej ale i tak na szczęście nie ma efektu "wyrwania z kapci"
Działa krótko i jest ciśnienie na dorzutki.
PZDR.
KANNABINOIDY
wildwolf pisze:Jedni chwalą, drudzy narzekają. Nie każdemu odpowiada taki profil działania po prostu. Chociaż za tą cenę można kupić ciekawsze specyfiki.
ktos palnał, ze fajnie dopaminowo ale sa tansze i lepsze dopaminiaki.
Pierwszy raz z tą substancją.
Oczka wydawały mi się lekko powiększone, lekka poprawa humoru.
Jednak chyba nigdy nie waliło mi tak serce jak po tej mieszance albo przynajmniej tego nie zauważyłem.
Kiedy policzyłem uderzenia w minute wyszło mi prawie 170BPM, także całkiem sporo.
Nieogar, lekka stymulacja.
Po około 2-3 godzinach (pewnie przez małą dawkę) zaczęło mi się bardzo spać.
Zostało około 200mg, trzeba będzie spróbować przyjebać to solo.
Ogólnie pierwsze wrażenia bardzo średnie.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.